صدف ترک 0 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 سسلام روزتون بخیر من چند وقته حملات brute force دارم item security رو نصب کردم. رمزم قوی است و recaocha هم کذاشتم ولی بازم حمله brute forceاتفاق میفته آیا امکان هک وجود دارد؟؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 سلام بله ممکن هست و بهتره که از سمت سرور اقدام به بن کردن آیپی های حمله کننده کنید. اگر در یک رنج هستن کل اون رنج رو ببیندید. لینک به ارسال
صدف ترک 0 ارسال شده در بهمن 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 اخه هر سری با ip های مختلف میاد؟ منظورتون از سرور بعذپشتیبان هاست باید بگم؟ لینک به ارسال
صدف ترک 0 ارسال شده در بهمن 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 و یه سوال دیگه داشتم اگر بن کنمip ها رو دوباره حمله brute forceممکنه اتفاق بیفته ؟؟؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 سلام ببینید میتونید رنج آی پی رو بدید براتون ببندن. این کار رو سرور میتونه بهتر براتون انجام بده. ولی بله بازهم ممکنه بهتون حمله بشه. شاید فایروال سخت افزاری از همه بهتره باشه. لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در در 1/21/2020 at 17:35، صدف ترک گفته است : سسلام روزتون بخیر من چند وقته حملات brute force دارم item security رو نصب کردم. رمزم قوی است و recaocha هم کذاشتم ولی بازم حمله brute forceاتفاق میفته آیا امکان هک وجود دارد؟؟ سلام ضمن کسب اجازه از استاد عزیزم روی دایرکتوری رمز بزارین و تموم...! به همین سادگی یاعلی/. 1 لینک به ارسال
damoon_zero 172 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 اين حملات بيشتر از طريق XMLRPC انجام ميشن با پراکسی . شما ميتونيد اين فايل رو محدود کنيد و هم با htaccess ميتونيد اين کار رو بکنيد هم پلاگين براش هست. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری