mahdi.noori 0 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام من یه سایت فروشگاهی از یک نفر تحویل گرفتم اما موقع تسویه حساب بعد از کامل کردن فیلد ها و زدن دکمه ثبت سفارش ارور های زیر رو میده فیلد های صفحه پرداخت رو هم عکس گذاشتم از افزونه WooCommerce Checkout Manager هم برای سفارشی سازی فرمم استفاده کردم اما نتیجه ای نداشت لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام فیلد کشور الزامی هست اضافه کنید و تست بگیرید لینک به ارسال
mahdi.noori 0 ارسال شده در دی 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 امتحان کردم ولی بازم ارور میده لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 به نظر میرسه با هوک یا استایل یکسری از الزامات فرم رو تغییر دادن یا حذف کردن برای همین این خطاها نمایش داده میشن. لینک به ارسال
mahdi.noori 0 ارسال شده در دی 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 در 7 دقیقه قبل، Morteza گفته است : به نظر میرسه با هوک یا استایل یکسری از الزامات فرم رو تغییر دادن یا حذف کردن برای همین این خطاها نمایش داده میشن. چه طور می تونم درستش کنم؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 برای اطمینان از مشکل، یکبار همین روند رو روی پوسته پیش فرض وردپرس تست بگیرین. لینک به ارسال
mahdi.noori 0 ارسال شده در دی 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 در 4 ساعت قبل، Morteza گفته است : برای اطمینان از مشکل، یکبار همین روند رو روی پوسته پیش فرض وردپرس تست بگیرین. با دو تا قالب دیگه هم استفاده کردم باز ایراد گرفت لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 عجیب شد همه افزونه ها بجز ووکامرس رو غیرفعال و مجدد تست بگیرید. اگر بازهم مشکلی باشه ممکنه تنظیماتی از دیتابیس تداخل ایجاد کرده باشه که کم همچین موردی پیش میاد. لینک به ارسال
Asmahoseinzadeh 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام ، من صفحه تسویه حسابم محتوای داخلش نمایش داده نمیشه مشکل چی هست؟؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام قبل از هر کاری ویرایش برگه رو بزنید ببینید کد کوتاه داخلش هست یا نه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری