soshiant 8 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام من دو روزه که گاهی وقتی صفحه های مختلف سایتم رو باز میکنم با خطا مواجه میشم که یک صفحه صفید میاد و نوشته یک خطای مهم روی داده است به ایمیل مدیر سایت تماس بگیرید!! از debug.php استفاده کردم و یه افزونه مخرب رو حذف کردم ولی همچنان درست نشده از کجا بفهمم مشکل دقیقا کجاست؟ سوال دومم اینه که این خطا رو که در دیباگ نشون داد چطور رفع کنم: Notice: the_content_rss از نگارش2.9.0 منسوخ شده است! بهجای آن از the_content_feed() استفاده نمایید. و این یکی: in /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4648 Notice: Undefined variable: excerpt in /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/public_html/wp-includes/deprecated.php on line 1692 نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,186 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام مشکل اول بنظر میرسه از سرور باشه. مورد دوم و سوم خیلی مهم نیست! نقل قول لینک به ارسال
صدف ترک 0 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام من یک مشکلی با سایتم دارم بعضی موقع ها سایتم باز نمیشه بعد ۲یا ۵ دقیقه بعد بتز میشه به هاست کفتم میگن سایت سالم هست ومشکلی نداره هاستمم میهن وب هاست هست سایت رو با مرورگرهای مختلف امتحان کردم باispهای مختلف امتحان کردم ولی بازم ایجوری میشه لطفا راهنمایی میشه بکنید ؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,186 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز لطفا برای سوالتون تاپیک جدید ایجاد کنین نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .