Milad4171 1 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 سلام. من در فروشگاه میخوام وقتی مشتری یک یا دو محصول خاصی رو بین سفارشاتش انتخاب میکنه هزینه حمل و نقل تغییر کنه . برای مثال اگر طرف بین سفارشاتش محصول A رو هم انتخاب کنه هزینه حمل و نقل بشه 15 هزارتومن اما اگر اون محصول رو انتخاب نکرده باشه هزینه ثابت 10 هزارتومن باشه . به زبان ساده تر هزینه حمل و نقل ثابت هست اما با انتخاب چند محصول خاص هزینه تغییر کنه لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 سلام یعنی برای یک محصول خاص هزینه حمل و نقل همیشه هست و برای بقیه ثابته؟ 1 لینک به ارسال
Milad4171 1 ارسال شده در آذر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 در 2 دقیقه قبل، Morteza گفته است : سلام یعنی برای یک محصول خاص هزینه حمل و نقل همیشه هست و برای بقیه ثابته؟ بله . من میخوام برای محصولاتی که مایع هستن ارسال رو تغییر بدم .یعنی اگر مشتری 10 تا خرید هم بکنه خرید 11 جزو مایعات بود نوع حمل و نقل تغییر کنه. تو بخش حمل و نقل از کلاس هم استفاده کردم ولی درست کار نمیکنه ( اون محصولات رو براش کلاس حمل و نقل هم ایجاد کردم ) چون یک کلاس دیگه هم هست برای ارسال داخل شهر خاص و میخوام ارجیعیت داشته باشه به تمامی روش های حمل و نقل ، میخوام حتی اگر کسی مایعات هم سفارش داده تو اون شهر خاص هزینه ارسالش برای مثال 10 هزارتومن بشه اما این اتفاق نمی افته ! کلا این بخش کلاس های حمل و نقل یکم گیج کننده هستن. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 مطمئن نیستم فقط با بخش حمل و نقل بشه اینکار رو اجرایی کرد. یادمه یک افزونه برای این مورد بود ولی الان یادم نیست. اگر پیدا کردم براتون ارسال میکنم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری