یونسی 7 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 (ویرایش شده) سلام . می خواستم بدونم کسی تا به حال از این افزونه استفاده کرده؟ من میخوام قالب سایتم رو عوض کنم و باید اول قالبم رو رو روی ساب دامین ایجاد کنم و محتوا و محصولات سایتم رو انتقال بدم به ساب دامین این افزونه این قابلیت رو داره؟ مشکلی برای محصولات ایجاد نمیکنه؟ ویرایش شده آذر 98 توسط یونسی لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 سلام افزونه برای ووکامرس هست؟ لینک به ارسال
یونسی 7 ارسال شده در آذر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 در 13 دقیقه قبل، Morteza گفته است : سلام افزونه برای ووکامرس هست؟ بله لینک به ارسال
یونسی 7 ارسال شده در آذر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 در کل میخواستم بدونم افزونه ای هست که محصولات رو منتقل کنه تا لازم نباشه تک تک همه رو وارد کنم؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 در بخش محصولات ووکامرس که برید، در بخش بالا، نوشته برنبری. از همون استفاده کنید. لینک به ارسال
یونسی 7 ارسال شده در آذر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 خیلی ممنون از راهنمایی تون. من میخوام قالب فروشگاهم رو عوض کنم برای همین می خوام اول قالب جدیدم رو روی ساب دامین فعال کنم و محتوا و محصولاتم رو وارد کنم و بعد از تموم شدن کارم با افزونه داپلیکیتور کل سایت رو به دامنه اصلی منتقل کنم. این بخشی که شما گفتید تمام محصولات رو به همراه ویژگی ها و عکس ها به صورت کامل منتقل می کنه؟ url هاشون رو چطور؟بعد از انتقال مشکلی پیدا نمیکنند لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 خب چرا از همون اول با داپلیکیتور این کار رو انجام نمیدید و کپی نمیگرید؟ لینک به ارسال
یونسی 7 ارسال شده در آذر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 چون قالب من یه بسته نصب آسان داره که میخوام اون رو نصب کنم . برای نصب بسته نصبی باید هاست کاملا خالی باشه لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 خب با همون برنبری ووکامرس بهتون خروجی کاملی از محصولات میده. امتحان کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری