faridboushasb 0 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 با سلام.در قسمت محصولات من تب نمایش وجود نداره.یعنی فقط همگانی> انبار> محصولات دانلودی وجود داره.امکانش هست در این مورد راهنمایی کنید؟ممنونم لینک به ارسال
overlord 7 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 سلام @faridboushasb این مشکل ممکنه بدلیل نصب افزونه امنیتی خاصی باشه ، البته ممکنه بدلیل نصب یکی از افزونه های زیرشاخه ووکامرس باشه ، مثلا افزونه های YITH اگر افزونه امنیتی نصب کردی یکی از گزینه هاش مخفی کردن تب نمایش ممکنه باشه ، باید تیکش رو برداری لینک به ارسال
overlord 7 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 متاسفانه هنوز گوگلم وصل نیست که برات جستجوی دقیقی انجام بدم خودت اگه گوگلت وصله سرچ کن حتما به جواب میرسی لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 سلام یکبار بقیه افزونهها بجز ووکامرس رو غیرفعال و دوباره بررسی کنین. لینک به ارسال
mahdieh_bme 0 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 سلام. من هم همین مشکل رو دارم و همه ی افزونه ها به غیر از ووکامرس رو غیرفعال کردم ولی همچنان تب نمایش وجود ندارد. راه حل دیگری نیست؟ برای تغییر سایز تصاویر بهش نیاز دارم. ممنون لینک به ارسال
yazdaniwp 1187 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 در 2 ساعت قبل، mahdieh_bme گفته است : سلام. من هم همین مشکل رو دارم و همه ی افزونه ها به غیر از ووکامرس رو غیرفعال کردم ولی همچنان تب نمایش وجود ندارد. راه حل دیگری نیست؟ برای تغییر سایز تصاویر بهش نیاز دارم. ممنون سلام. اصلا ووکامرس بصورت پیشفرض گزینه ای به اسم نمایش نداره و قطعا یه افزونه این رو براتون اضافه میکرده که غیرفعال/حذف شده. دقیقا داخل این بخش چه گزینه هایی بود؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری