محــــــمدرضا 344 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 سلام به همه اساتید دوستان عزیز احتمالا دیدید که در وردپرس وقتی نظر ارسال میکنی و اگر یکی از کادرها که نیاز هست پر بشه را خالی بزاری وردپرس ارور صفحه wp-comments-post.php رو میده که به انگلیسی هست. چطور میشه این صفحه رو ویرایش یا ترجمه کرد تو کدوم قسمت فایل php هست. تصویر هم پیوست کردم راحت تر منظورم رو متوجه بشید تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 سلام اگر وردپرس شما بهروز و البته نسخه فارسی باشه این بخش ترجمه شده هست و نباید انگلیسی باشه. لینک به ارسال
محــــــمدرضا 344 ارسال شده در مهر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، Morteza گفته است : سلام اگر وردپرس شما بهروز و البته نسخه فارسی باشه این بخش ترجمه شده هست و نباید انگلیسی باشه. نه بروز نیست و قصد هم ندارم بروز کنم. می خواستم بدونم این قسمت توی کجای وردپرس هست و قابل ویرایش هست . قصد دارم صفحه رو کلا ویرایش کنم و متن خودم رو بنویسم البته با چاشنی css ویرایش شده مهر 98 توسط محــــــمدرضا لینک به ارسال
محــــــمدرضا 344 ارسال شده در مهر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 کدش رو توی آدرس wp-includes/functions.php پیدا کردم میگم اگر قسمت message رو تغییر بدم همون قسمت تغییر میکنه و به جاهای دیگه سایت آسیب وارد نمی کنه ؟؟؟؟؟؟ <body id="error-page"> <?php endif; // ! did_action( 'admin_head' ) ?> <?php echo $message; ?> </body> لینک به ارسال
فرهاد حسن پور 246 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 حتما دلایلی برای بروز نکردن دارید!! بنابراین از توصیه بروز کردن وردپرس صرف نظر میکنم. همه متنهای وردپرس در فایل زبان وردپرس موجود میباشند و شما میتوانید فایل مربوطه (با پسوند po/mo) را پیدا کرده و معادل فارسی آن را وارد کنید. ضمنا با تغییر کد فوق قطعا به مشکل خواهید خورد. هیچ وقت کدهای مربوط به هسته وردپرس را بطور مستقیم ویرایش نکنید. 1 لینک به ارسال
محــــــمدرضا 344 ارسال شده در مهر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 در در 10/19/2019 at 00:13، فرهاد حسن پور گفته است : حتما دلایلی برای بروز نکردن دارید!! بنابراین از توصیه بروز کردن وردپرس صرف نظر میکنم. همه متنهای وردپرس در فایل زبان وردپرس موجود میباشند و شما میتوانید فایل مربوطه (با پسوند po/mo) را پیدا کرده و معادل فارسی آن را وارد کنید. ضمنا با تغییر کد فوق قطعا به مشکل خواهید خورد. هیچ وقت کدهای مربوط به هسته وردپرس را بطور مستقیم ویرایش نکنید. با نرم افزار poedit تمامی فایل ها رو چک کردم معادل انگلیسی اون رو به هیچ وجه نتونستم پیدا کنم. در ضمن کدهای هسته وردپرس در cpanel ویرایش کردم البته فقط همون قسمتی که گفتم هیچ مشکلی هم نداشت و با موفقیت روی قالبم اعمال شد. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری