amir2qi 0 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 (ویرایش شده) با سلام دوستان من میخواستم بعد از عوض کردن زبان در سایت فونت سایت هم عوض بشه . مثلا زبان فارسی با فونت ایران سنس و انگلیسی با یه فونت دیگه باشه در ضمن از افزونه wpml استفاده کردم . توضیح دیگه اینکه سایت فروشگاهی هست و امکان بردن زبان دوم به زیردامنه نیست. خیلی فوری احتیاج به کمک دارم .ممنون ویرایش شده مهر 98 توسط amir2qi لینک به ارسال
essien 0 ارسال شده در 27 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 27 مهر سلام. سوال این تاپیک زیر خاکی سوال منم هست ... از دوستان کسی میدونه چطوری باید اینکارو کرد؟ برای زبان فارسی از فونتی که fanum بود استفاده کرد ولی این فونت در زبان دوم که انگلیسیه نباید استفاده بشه چون اعداد و فارسی نشون میده. راهکار چیه؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در 29 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 29 مهر سلام وقت بخیر اگه قالب تون اختصاصی باشه راحت می تونید این کار رو انجام بدید. (البته باید کمی کد بنویسید) اما اگه قالب آماده باشه پیشنهاد می کنم با پشتیبان قالب تون در میون بزارید. شاید راهی داشته باشه. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری