parsistrans 0 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 سلام متاسفانه سایت ما برای برخی اپراتورها باز نمیشه از جمله ایرانسل و رایتل یه پرسو جو کردم گویا محدودیت روی هاست های آلمانی که ssl دارند اعمال شده کسی به همچین مشکلی برخورده یا خیر نقل قول لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 در 22 ساعت قبل، parsistrans گفته است : سلام متاسفانه سایت ما برای برخی اپراتورها باز نمیشه از جمله ایرانسل و رایتل یه پرسو جو کردم گویا محدودیت روی هاست های آلمانی که ssl دارند اعمال شده کسی به همچین مشکلی برخورده یا خیر درود سایت بنده در هاست پرسرعت آلمان قرار گرفته و ssl هم فعال داره اما خداروشکر هیچ محدودیتی ندارم و حتی هاست دانلودی هم که گرفتم به مشکل برنخورده. 1 نقل قول لینک به ارسال
upmusic 1 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 منم از هتزنر استفاده میکنم مشکل توی لود سایت نیست اصلا 1 نقل قول لینک به ارسال
4mammut 0 ارسال شده در 23 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 23 اسفند مشکلی تو لود سایت نیست اصلا نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .