saranekonam 0 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 سلام من تو وردپرس یک دسته دارم و چندتا زیر مجموعه وقتی پست میخوام بزارمم و دسته زیر مجموعه رو انتخاب میکنم دسته مادر و دسته زیر مجموعه یه لینک میاد جلوش و میگه (تغییر به اصلی) میخواستم بدونم کدومشون باید اصلی باشه؟ دسته مادر یا زیرمجموعه؟ و اینکه چه تفاوتی دارن لینک به ارسال
karamusic 4 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 در 7 ساعت قبل، saranekonam گفته است : سلام من تو وردپرس یک دسته دارم و چندتا زیر مجموعه وقتی پست میخوام بزارمم و دسته زیر مجموعه رو انتخاب میکنم دسته مادر و دسته زیر مجموعه یه لینک میاد جلوش و میگه (تغییر به اصلی) میخواستم بدونم کدومشون باید اصلی باشه؟ دسته مادر یا زیرمجموعه؟ و اینکه چه تفاوتی دارن لینک به ارسال
karamusic 4 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 سلام نیازی نیست تغییر بدید به دسته اصلی شما همون تیک زید مجموعه رو بزنید مشکلی نداره لینک به ارسال
saranekonam 0 ارسال شده در مهر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 در 5 ساعت قبل، karamusic گفته است : سلام نیازی نیست تغییر بدید به دسته اصلی شما همون تیک زید مجموعه رو بزنید مشکلی نداره مسلما یه تفاوت هایی داره دیگه :/ لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 در در 9/26/2019 at 23:21، saranekonam گفته است : سلام من تو وردپرس یک دسته دارم و چندتا زیر مجموعه وقتی پست میخوام بزارمم و دسته زیر مجموعه رو انتخاب میکنم دسته مادر و دسته زیر مجموعه یه لینک میاد جلوش و میگه (تغییر به اصلی) میخواستم بدونم کدومشون باید اصلی باشه؟ دسته مادر یا زیرمجموعه؟ و اینکه چه تفاوتی دارن سلام دوست عزیز معمولا توی اکثر قالبهای وردپرسی بخشهایی هست که دستهی مطلب رو نمایش میده (مثلا توی اسلایدر و...) یا بعضی از سایتها نوع پیوند یکتاشون جوری هست که دستهبندی توی آدرس میاد. وردپرس موقع ارسال پست، دستهبندی اصلی رو از شما دریافت میکنه که برای اینجور جاها ازش استفاده کنه، چون اینجاها که گفتم فقط قابلیت نمایش یک دسته رو دارند و نمیشه چندتا دسته داشته باشن. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری