رفتن به مطلب

خرید گوشی غیرقانونی از دیجی کالا

پست های پیشنهاد شده

سلام و درود

دوستان گرامی، یه گوشی از دیجی کالا خریدم که بعد از تماس با سایت همتا برای رجیستر کردنش، به من گفتن که گوشی غیرقانونی هست و باید مرجوع بشه. ولی دیجی کالا زیر بار نمیره و میگه نهایت تا 1 ماه دیگه رجیستر میشه و سایت همتا در جریان نیست.

کسی همچین تجربه ای داشه و کلا باید چه کنم؟

با تشکر  وسپاس

لینک به ارسال
در 5 ساعت قبل، unid_user گفته است :

سلام و درود

دوستان گرامی، یه گوشی از دیجی کالا خریدم که بعد از تماس با سایت همتا برای رجیستر کردنش، به من گفتن که گوشی غیرقانونی هست و باید مرجوع بشه. ولی دیجی کالا زیر بار نمیره و میگه نهایت تا 1 ماه دیگه رجیستر میشه و سایت همتا در جریان نیست.

با تشکر  وسپاس

لطفا مدل گوشی و لینک رو از دیجی کالا  بفرمایید

ویرایش شده توسط chem
لینک به ارسال
در 4 ساعت قبل، chem گفته است :

لطفا مدل گوشی و لینک رو از دیجی کالا  بفرمایید

https://www.digikala.com/product/dkp-1670190/گوشی-موبایل-سامسونگ-مدل-galaxy-a10-دو-سیم-کارت-ظرفیت-32-گیگابایت

با گارانتی پارس پردیس شهر

لینک به ارسال
  • 3 سال بعد...
در در ۱۳۹۸/۷/۳ در 00:33، unid_user گفته است :

سلام و درود

با تشکر  وسپاس

چی شد اخرش؟

لینک به ارسال
در در ۱۳۹۸/۷/۳ در 00:33، unid_user گفته است :

سلام و درود

با تشکر  وسپاس

آخرش چی شد

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...