Mehdi256

پیش فرض درخواست راهنمایی برای تکه کدی از sql درکوِئری sql دیتابیس وب سایت ورد پرسی

15 پست در این موضوع قرار دارد

درود 
میخاوستم بپرسم که این تیکه کد هست که : 
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'localhost/test/', 'www.yourlivesite.com/'); 
لینک هارو درست میکنه تو آموزشا خوندم متوجه نشدم و هرموردی امتحان کردم واسه خودم درست نشد .. 
جای اون دوتا دقیقا چی باید بزارم دومی که آدرس وب سایت رو کامل میزارم 
اونو home/public_html میزارمم نمیشه میخواستم بدونم باید چی بزارم تا لینک های سایتم درست شه .. 
اخه کوئری وقتی اجرا میشه میگه هیچ ردیفی تغییر نکرد ...
0 rows affected. (Query took 0.0522 seconds.)
ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@Mehdi256

 

به این شکل میشه.

مثلا اگر میخواید آدرس قدیم رو با آدرس جدید جایگزین کنید میشه:

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'http://old-domain.com', 'http://new-domain.com');

یا اگر میخواید مقدار قدیم رو با مقدار جدید جایگزین کنید میشه:

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'oldValue', 'newValue');

به طور کلی پارامتر دوم تابع REPLACE توی میشه مقداری که باید سرچ بشه و پارامتر سومش میشه مقداری که باید جایگزین بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

@Mehdi256

 

به این شکل میشه.

مثلا اگر میخواید آدرس قدیم رو با آدرس جدید جایگزین کنید میشه:


UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'http://old-domain.com', 'http://new-domain.com');

یا اگر میخواید مقدار قدیم رو با مقدار جدید جایگزین کنید میشه:


UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'oldValue', 'newValue');

به طور کلی پارامتر دوم تابع REPLACE توی میشه مقداری که باید سرچ بشه و پارامتر سومش میشه مقداری که باید جایگزین بشه.

ممنون 

انجام دادم ولی خوب بازم لینک ها درست نیستن مثلا روی عنوان یه مقاله که کلیک میکنم ارور 404 میده یعنی لینکم ها درست نشده ! وقتی اجرا کردم نوشته ردیف ها اعمال شدن ولی خوب سایت هنوز درست نیست عکساشم دیگه نیستن !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، Mehdi256 گفته است :

ممنون 

انجام دادم ولی خوب بازم لینک ها درست نیستن مثلا روی عنوان یه مقاله که کلیک میکنم ارور 404 میده یعنی لینکم ها درست نشده ! وقتی اجرا کردم نوشته ردیف ها اعمال شدن ولی خوب سایت هنوز درست نیست عکساشم دیگه نیستن !

خوب این فقط ستون post_content رو آپدیت کرد.

توی وردپرس احتیاجی نیست مستقیم با کوئری این کار رو کنید چون این کد کامل نیست و همه جوانب در نظر گرفته نشده.

برای جایگزینی لینک ها قدیمی با جدید از پلاگین Go Live Update URLS استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان به مشکل بزرگی خوردم با همین افزونه اومدم لینک هارو اوکی کردم ولی هنوز درست نشده بود ... بعد نمیدونم الان که رو لوکال هاست هم میخام باز کنم وورارد محیط ورد پرس بشم مستقیم میره تو وب سایت و از  wp admin  وب سایت میخاد وارد بشه که اونم دیتابیسشو پاک کردم کلا هرچی رو هاست ریخته بودم پاک کردم میخاستم که با افزونه duplicator کل انتقالو انجام بدم که اینجری شد نمتونم وارد محیط ادمین و کاربری ورد پرسم تو لوکال بشم ...

لطفا سریعتر جواب بدین واقعا دیگه حال و حوصله این هاست رو ندارم 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/29/2019 at 20:38، mehran-b گفته است :

خوب این فقط ستون post_content رو آپدیت کرد.

توی وردپرس احتیاجی نیست مستقیم با کوئری این کار رو کنید چون این کد کامل نیست و همه جوانب در نظر گرفته نشده.

برای جایگزینی لینک ها قدیمی با جدید از پلاگین Go Live Update URLS استفاده کنید.

ممنون میشم راهنمایی کنید پست بالا رو بخونید به مشکل خوردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، Mehdi256 گفته است :

ممنون میشم راهنمایی کنید پست بالا رو بخونید به مشکل خوردم

باید خودم بررسی کنم همین طوری نمیشه چیزی گفت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

باید خودم بررسی کنم همین طوری نمیشه چیزی گفت.

راستش ببینید مشکل اینه همون لینک کردنارو انجام دادم و الان وقتی تو لوکال هاست میخام وارد بشم که وارد محیط کاربری ورد پرسی ادمین خودم برم میره به آدرس 

http://mywebsite.ir/wp-admin/  کل فایل های ورد پرس روی لوکال زرو یه جا کپی کردم دارم .... 

مشکل اینه که وقتی که لوکال هم میخام لوگ این کنم میره رو هاست و دیتابیس هاست رو میخونه و دیتابیس لوکالمو کاری نداره مشکل اینه !

هاست رو میشه ریست کرد کلا ؟ که این کارو نکنه؟ لینک کردنه انجام نشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

باید خودم بررسی کنم همین طوری نمیشه چیزی گفت.

الان من فقط میخام که بتونم به لوکال هاستم وارد بشم اصلا از قید آنلانی شدن زدم فعلا میشه بگید چیکار میتونم بکنم حذف زمپ یا ریست هاست و... ریست هاست البته جواب نداد>>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@Mehdi256

 

فایل wp-config.php ای رو که روی لوکاله باز کنید زیر

<?php

کد زیر رو بذارید.

define('RELOCATE', true);

بعد آدرس فایل wp-login.php رو از لوکال بزنید.

یه چیزی توی این مایه ها میشه.

localhost/wp-login.php

بعد صفحه لاگین که بالا اومد مجدد داخل wp-config.php بشید و کدی که گذاشته بودید رو بردارید.

 

پ.ن: مراحل فوق رو داخل یه مرورگر بدون کش یا حالت مرور ناشناس مرورگر اجرا کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@mehran-b 

خیلی ممنونم عزیز درست شد ... خدا خیرت بده 

فقط یه چی که لینک هایی که کوئری زدم و با اون افزونه هه هنوز آنلاینن و باز برای آفلاین شدن لینک نشدن ! الان چیکار میتونم بکنم؟

فقط یه چی بخوام حالا آنلاین بشم با افزونه duplicator  برم که دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

ویرایش شده در توسط Mehdi256
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 33 دقیقه قبل، Mehdi256 گفته است :

فقط یه چی که لینک هایی که کوئری زدم و با اون افزونه هه هنوز آنلاینن و باز برای آفلاین شدن لینک نشدن ! الان چیکار میتونم بکنم؟

متوجه نشدم یعنی چی؟

ولی خوب شما مجدد برو داخل افزونه ای که گفتم و لینک های آنلاین رو با لینک های لوکال ریپلایس کن.

در 34 دقیقه قبل، Mehdi256 گفته است :

فقط یه چی بخوام حالا آنلاین بشم با افزونه duplicator  برم که دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

کار نکردم با این افزونه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

متوجه نشدم یعنی چی؟

ولی خوب شما مجدد برو داخل افزونه ای که گفتم و لینک های آنلاین رو با لینک های لوکال ریپلایس کن.

کار نکردم با این افزونه.

خیلی ممنونم عزیز مشکلم حل شد و در اخرم با این افزونه داپلیکیتر سایت رو آنلاین کردم . 

فقط یه چیز این افزونه هه که خودش دیگه نیازی نیست باشه ومیتونم حذفش کنم دیگه> همین افزونه داپلیکیتور که سایت رو آنلانی کردم...؟ 

و همچنین یه سوال دیگه مثلا افزونه هایی مثل حذف اطلاعات فوتر قالب ها و چیزهایی که یه بار استفاده شده ازشونو دیگه ینازی نیست اینا عیبی نداره که حذف بشن دیگه ؟ 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، Mehdi256 گفته است :

فقط یه چیز این افزونه هه که خودش دیگه نیازی نیست باشه ومیتونم حذفش کنم دیگه> همین افزونه داپلیکیتور که سایت رو آنلانی کردم...؟ 

عرض کردم آشنایی ندارم.

در 6 ساعت قبل، Mehdi256 گفته است :

همچنین یه سوال دیگه مثلا افزونه هایی مثل حذف اطلاعات فوتر قالب ها و چیزهایی که یه بار استفاده شده ازشونو دیگه ینازی نیست اینا عیبی نداره که حذف بشن دیگه ؟ 

من نمیدونم دقیقا چه افزونه ای رو میگید ولی اگر اطمینان دارید که دیگه کاربردی نداره میشه غیرفعالشون کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 9/2/2019 at 13:23، Mehdi256 گفته است :

خیلی ممنونم عزیز مشکلم حل شد و در اخرم با این افزونه داپلیکیتر سایت رو آنلاین کردم . 

فقط یه چیز این افزونه هه که خودش دیگه نیازی نیست باشه ومیتونم حذفش کنم دیگه> همین افزونه داپلیکیتور که سایت رو آنلانی کردم...؟ 

و همچنین یه سوال دیگه مثلا افزونه هایی مثل حذف اطلاعات فوتر قالب ها و چیزهایی که یه بار استفاده شده ازشونو دیگه ینازی نیست اینا عیبی نداره که حذف بشن دیگه ؟ 

 

سلام

افزونه داپلیکیتور دیگه نیازی نیست و میتونید حذفش کنید

افزونه های حذف اطلاعات فوتر هم بهتره اول غیرفعالش کنید ببینید اثرش باقی مونده یا خیر اگر اثرش باقی مونده باشه میتونید حذفش کنید وگرنه باید فعال باشه همیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام دوستان ما یه سیستمی داریم که کاربرا میان ثبت نام میکنند و ایمیل خودشونو وارد میکنند 
      حالا میخوایم ایمیل این افراد از دیتابیس استخراج کنیم و توی اکسل بریزیم 
       
      از دیتابیس اکسپورت گرفت و الان یه افیل sql دارم اما نمی دونم چطوزی این ایمیل هارو استخراج کنم و یا به کسل تبدیلش کنم ؟ 
    • توسط kooroshekabir
      سلام دوستان من میخواستم یک پست به صورت دستی در wp ایجاد کنم ولی وقتی عین یک پست خودم اطلاعات رو داخل دیتابیس وارد کردم هیچ پستی داخل قسمت نوشته ها ایجاد نشد.کسی میدونه چطوری میتونم با دستور sql پست اضافه کنم؟؟؟