kb70 3 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 با سلام در قسمت افزونه نه دکمه افزودن افزودن افزونه هست نه جستجو در مخزن افزونه ای ورد پرس قبلا بود علتش چی میتونه باشه ؟ لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 در 21 ساعت قبل، kb70 گفته است : با سلام در قسمت افزونه نه دکمه افزودن افزودن افزونه هست نه جستجو در مخزن افزونه ای ورد پرس قبلا بود علتش چی میتونه باشه ؟ سلام لطفا اسکرین شات بفرستید لینک به ارسال
kb70 3 ارسال شده در شهریور 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 در 46 دقیقه قبل، poshenama گفته است : سلام لطفا اسکرین شات بفرستید داداش میخوام افزونه اضافه کنم لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 در 23 ساعت قبل، kb70 گفته است : داداش میخوام افزونه اضافه کنم این رو به ادرس سایتتون اضافه کنید ببینید اونجا می تونید افزونه اپلود کنید /wp-admin/plugin-install.php لینک به ارسال
kb70 3 ارسال شده در شهریور 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 در 6 ساعت قبل، poshenama گفته است : این رو به ادرس سایتتون اضافه کنید ببینید اونجا می تونید افزونه اپلود کنید /wp-admin/plugin-install.php میگه صحفه چیدا نشد http://rojiyarmusic.ir/plugin-install.php لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 این فایل plugin-install.php در پوشه wp-admin تون دارید؟ لینک به ارسال
kb70 3 ارسال شده در شهریور 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 در در 8/27/2019 at 09:20، poshenama گفته است : این فایل plugin-install.php در پوشه wp-admin تون دارید؟ بله هست عزیز لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 در 53 دقیقه قبل، kb70 گفته است : بله هست عزیز وردپرستون به روز هست؟ لینک به ارسال
kb70 3 ارسال شده در شهریور 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، poshenama گفته است : وردپرستون به روز هست؟ نه عزیز چون قالبم با اخرین نسخه هماهنگ نیست فک کنم از مدیریت هاست یه فایل یا پوشه ی حزف شده یکی از دوستانم دترسی داره به سی پنل فقط نمیدونم کدوم فایل باید باشه ویرایش شده شهریور 98 توسط kb70 لینک به ارسال
kb70 3 ارسال شده در شهریور 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 (ویرایش شده) کسی نمیتونه کمکم کنه لطفا کمکم کنید دستم به دامنتون اساتید کل افزونه هام غیر فعال کردم باز درست نشد چه فایل های و چه پوشه ای مرتبطن با افزودن افزونه و مخزن افزونه ؟ نمیدونم چه پوشه یا فایلی حزف شده ویرایش شده شهریور 98 توسط kb70 لینک به ارسال
kb70 3 ارسال شده در شهریور 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 define('DISALLOW_FILE_MODS', true); مشکل این کد بود در این فایل wp-config.php 1 لینک به ارسال
karbar1370 0 ارسال شده در شهریور 98 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 98 سلام منم همین مشکل رو پیدا کردم فقط فرقش اینه که وقتی آدرس /wp-admin/plugin-install.php اینو میزنم میگه دسترسی ندارید. راستی من اطلاعات مدیر را ویرایش کردم بعد دوباره به حالت عادی برگردوندم اما درست نشد لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم من تازه با وردپرس اشنا شدم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری