Emcado 1 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 سلام به همه... افزونه WCFM - WooCommerce Frontend Manager که برای چند فروشندگی هست رو از مخزن وردپرس دانلود کردم... این افزونه یه نسخه پرو هم داره که برای تایید و مدال به فروشندس که اونم از یک سایت خارجی معتبر دانلود کردم... افزونه ها نصب شدن و به طور کامل اجرا میشن بدون هیچ مشکلی... فقط 2 تا مشکل جزئی هست امیدوارم بتونید کمک کنید... 1-بعضی جاهای افزونه راستچین نیست. 2-پنل نمایش فروش و برداشت ها و ... که به صورت نموداری هست تاریخ میلادیه و کلا تاریخ افزونه میلادیه مثلا یک ماه رو از تاریخ میلادی حساب میکنه... هر دو فایل افزونه رو به اضافه عکس اون بخش پیوست میکنم لطفا چک کنید... wc-frontend-manager-ultimate.zip wc-frontend-manager.6.2.7.zip 1 لینک به ارسال
shortcut 26 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 درود 1- می تونی با استفاده از فایر باگ یا با فشردن دکمه F12 و ویرایش در قسمت مربوطه مشکل رو حل کنی ( احتمالا با یه دستورfloat : right مشکل حل بشه ) 2 - این قسمت رو باید به php مسلط باشی تا بتونی قالب تاریخ رو به فارسی (شمسی) تغییر بدی . نکته : می تونی از افزونه های فارسی سازی شده که راست چین هم هستند استفاده کنی مثلا دکان یا .... لینک به ارسال
Emcado 1 ارسال شده در مرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 سلام ممنون از نظر شما... از تمام افزونه های فارسی استفاده کردم مثل جلالی و پارسی دیت و... اگه شما افزونه ای میشناسید بگید لطفا... لینک به ارسال
shortcut 26 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 2 ساعت قبل، Emcado گفته است : سلام ممنون از نظر شما... از تمام افزونه های فارسی استفاده کردم مثل جلالی و پارسی دیت و... اگه شما افزونه ای میشناسید بگید لطفا... برای شمسی کردن این افزونه باید به php تسلط داشته باشید و با کمک افزونه ای دیگه نمیشه تاریخ اون رو به شمسی تبدیل کرد. همچنان پیشنهاد میکنم از افزونه ای که از قبل فارسی سازی شده و همچنین تاریخش شمسی هست استفاده کنید مثلا دکان و .... موفق باشید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری