irfilm98 0 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 سلام دوستان میخاستم برای سایتم یه باکس دانلود حرفه ای طراحی کنم با کدنویسی html و css هم اشنایی دارم اما زیاد php بلد نیستم افزونه ای میشناسید که بتونم باهاش باکس دانلود حرفه ای مشابه این سایت ایجاد کنم ؟ لینک به ارسال
muhmdzarei 37 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 5 ساعت قبل، irfilm98 گفته است : سلام دوستان میخاستم برای سایتم یه باکس دانلود حرفه ای طراحی کنم با کدنویسی html و css هم اشنایی دارم اما زیاد php بلد نیستم افزونه ای میشناسید که بتونم باهاش باکس دانلود حرفه ای مشابه این سایت ایجاد کنم ؟ سلام ابتدا باید single.php رو ویرایش کنید و باکس دانلودی که با html css ساختید قرار بدید. سپس با acf برای نوشته ها فیلد اختصاصی ایجاد کنید. در نسخه پرو میتونید از repeater بهره ببرید. لینک به ارسال
mahsairani 0 ارسال شده در آذر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 98 به طور کلی میتونی جعبه دانلود هات رو اگر از سیستم وردپرس استفاده می کنی از طریق دکمه باکس در ایجاد نوشته دکمه دانلود بسازی که راحت ترین کار ممکنه. !مثل این سایت لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری