kb70 3 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 با سلام من از افزونه WooCommerce استفاده میکنم فایل دانلودی رو میزارم و لینک از هاست دانلودم کپ میکنم و بهش میدم از این لحظ مشول ندارم فقط مشکلم با هاست دانلود دایرکت ادمینه پنلش ایا و من فایل فروش میخپام بزارم فایلهام قابل نمایشه هر ادرس دامنه هاست دانلود آیا میشه پوشه ی را مخفی کرد از دید عموم ? لینک به ارسال
محسن عواطفی 121 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 19 ساعت قبل، kb70 گفته است : با سلام من از افزونه WooCommerce استفاده میکنم فایل دانلودی رو میزارم و لینک از هاست دانلودم کپ میکنم و بهش میدم از این لحظ مشول ندارم فقط مشکلم با هاست دانلود دایرکت ادمینه پنلش ایا و من فایل فروش میخپام بزارم فایلهام قابل نمایشه هر ادرس دامنه هاست دانلود آیا میشه پوشه ی را مخفی کرد از دید عموم ? سلام من بیشتر مواقع از سی پنل استفاده میکنم، اما با توجه به تجربه ای که از دایرکت ادمین دارم باید بگم برای دانلود شدن فایلهایی که آپلود میکنید باید دسترسی هاشون رو تغییر بدین. لینک به ارسال
kb70 3 ارسال شده در مرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 (ویرایش شده) سی پنل بهتره ولی حجم فایل زیاد میشه و پهنا زیاد میگیره برا همین میخوام هاست دانلود رو محدود کنم ایا میشه یک پوشه رو مخفی کرد یا باید کل هاست رو ویرایش شده مرداد 98 توسط kb70 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری