Morisfa 1 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 سلام خسته نباشید به مهنسان انجمن وردپرس پارسی دوتا سایت دارم موزیک ، میخوام یکیشو که 4000 پست داره رو با یه سایت دیگم تلفیق کنم اموزش هایی که تو اینترنت هست به صورت ایمپورت و اکسپورت با درون ریز وردپرس هست ، یا افزونه هایی که این کار رو انجام میدن اما به اطلاعتون برسونم که با درون ریزی اصلا کارم را نیوفتاد با درون ریز خود وردپرس اصلا انجام نمیشه بعد اپلود خروجی و تعیین نویسنده صفحه سفید میاد با افزونه های مشابه هم ناقص میاره و نصف پست هارو cant میزنه میخواستم بدونم راه تمیز دستی از خود cpanel برای این کار سراغ دارید ؟ چون باید دیتابیس ها با هم تلفیق و مطالب سایت انتقال داده بشن ممنون میشم راهنمایی گنید لینک به ارسال
karamusic 4 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 7 ساعت قبل، Morisfa گفته است : سلام خسته نباشید به مهنسان انجمن وردپرس پارسی دوتا سایت دارم موزیک ، میخوام یکیشو که 4000 پست داره رو با یه سایت دیگم تلفیق کنم اموزش هایی که تو اینترنت هست به صورت ایمپورت و اکسپورت با درون ریز وردپرس هست ، یا افزونه هایی که این کار رو انجام میدن اما به اطلاعتون برسونم که با درون ریزی اصلا کارم را نیوفتاد با درون ریز خود وردپرس اصلا انجام نمیشه بعد اپلود خروجی و تعیین نویسنده صفحه سفید میاد با افزونه های مشابه هم ناقص میاره و نصف پست هارو cant میزنه میخواستم بدونم راه تمیز دستی از خود cpanel برای این کار سراغ دارید ؟ چون باید دیتابیس ها با هم تلفیق و مطالب سایت انتقال داده بشن ممنون میشم راهنمایی گنید سلام نم یبار اینکارو کردم دوتا سایت موزیک داشتم یکیش خاستم جمع کنم با افزونه ایمپوریت و... از نوشته ها خروجی میگیره میری تو سایتی ک میخای درست کنی اونجا ایمپورت کن تمام مطالب و دسته بندی ها هم حتی اضافه میشه فقط مشکل اینه که لینک های دانلودت مال سایت قبلیه لینک به ارسال
muhmdzarei 37 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 15 ساعت قبل، Morisfa گفته است : اما به اطلاعتون برسونم که با درون ریزی اصلا کارم را نیوفتاد با درون ریز خود وردپرس اصلا انجام نمیشه بعد اپلود خروجی و تعیین نویسنده صفحه سفید میاد اکثر موارد این مشکل بخاطر ضعف هاستتون هست. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری