mehditalaei 8 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 سلام کد یا افزونه ای هست که بشه تعداد دیدگاه های هر کاربر رو نشون بده لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 31 دقیقه قبل، mehditalaei گفته است : سلام کد یا افزونه ای هست که بشه تعداد دیدگاه های هر کاربر رو نشون بده سلام میتونید از این کد استفاده کنید: function W_Comment_Count() { if( is_user_logged_in() ){ global $wpdb; $user_id = get_current_user_id(); $counts_comment = $wpdb->get_var('SELECT COUNT(*) FROM ' . $wpdb->comments. ' WHERE user_id = "' . $user_id . '"'); echo $counts_comment . ' comments'; } } add_shortcode( 'count_comments', function(){ W_Comment_Count(); }); هر جا خواستید تعداد کامنت های هر کاربر رو نشون بدید میتونید از این شرتکد استفاده کنید: [count_comments] این کد رو باید تو فایل functions.php قالب قرار بدید. 3 لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در ۱ ساعت قبل، sajad گفته است : سلام میتونید از این کد استفاده کنید: function W_Comment_Count() { if( is_user_logged_in() ){ global $wpdb; $user_id = get_current_user_id(); $counts_comment = $wpdb->get_var('SELECT COUNT(*) FROM ' . $wpdb->comments. ' WHERE user_id = "' . $user_id . '"'); echo $counts_comment . ' comments'; } } add_shortcode( 'count_comments', function(){ W_Comment_Count(); }); هر جا خواستید تعداد کامنت های هر کاربر رو نشون بدید میتونید از این شرتکد استفاده کنید: [count_comments] این کد رو باید تو فایل functions.php قالب قرار بدید. ممنون این کد فقط تعداد کامنت های کاربر رو نشون میده یا تعداد کامنت های کل سایت؟ لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در هم اکنون، mehditalaei گفته است : ممنون این کد فقط تعداد کامنت های کاربر رو نشون میده یا تعداد کامنت های کل سایت؟ خواهش میکنم. این کد تعداد کامنت های هر کاربر بر اساس آیدی که بهشون اختصاص داده شده رو تو دیتابیس چک میکنه و برمیگردنه. 1 لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 3 دقیقه قبل، sajad گفته است : خواهش میکنم. این کد تعداد کامنت های هر کاربر بر اساس آیدی که بهشون اختصاص داده شده رو تو دیتابیس چک میکنه و برمیگردنه. ممنون 1 لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در هم اکنون، mehditalaei گفته است : ممنون خواهش میکنم. موفق باشید... لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، sajad گفته است : خواهش میکنم. موفق باشید... ببخشید وقتی کد رو وارد میکنم صفحه بالا نمیاد https://marsket.ir/dashboard شورت کد رو قرار میدم صفحه لود نمیشه ویرایش شده تیر 98 توسط mehditalaei لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 37 دقیقه قبل، mehditalaei گفته است : ببخشید وقتی کد رو وارد میکنم صفحه بالا نمیاد https://marsket.ir/dashboard شورت کد رو قرار میدم صفحه لود نمیشه احتمالا کد رو به درستی قرار ندادید. کد تست شده مشکلی نداره میتونید حالت دیباگ وردپرس رو فعال کنید تا جای اینکه صفحه سفید بیاره خطای سایت رو نمایش بده و مشخص بشه مشکل کجاست. لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 20 دقیقه قبل، sajad گفته است : احتمالا کد رو به درستی قرار ندادید. کد تست شده مشکلی نداره میتونید حالت دیباگ وردپرس رو فعال کنید تا جای اینکه صفحه سفید بیاره خطای سایت رو نمایش بده و مشخص بشه مشکل کجاست. این مشکلات رو داره Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marsketi/public_html/wp-content/themes/jupiter/functions.php:494) in /home/marsketi/public_html/wp-admin/includes/misc.php on line 1196 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marsketi/public_html/wp-content/themes/jupiter/functions.php:494) in /home/marsketi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1251 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marsketi/public_html/wp-content/themes/jupiter/functions.php:494) in /home/marsketi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1254 لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 مشکل احتمالا از این خطه add_shortcode( 'count_comments', function(){ W_Comment_Count(); }); یه ضربدر قرمز جلوی این خط میاد لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، sajad گفته است : احتمالا کد رو به درستی قرار ندادید. کد تست شده مشکلی نداره میتونید حالت دیباگ وردپرس رو فعال کنید تا جای اینکه صفحه سفید بیاره خطای سایت رو نمایش بده و مشخص بشه مشکل کجاست. مشکل حل شد شرمنده وقتتون رو زیاد گرفتم ویرایش شده تیر 98 توسط mehditalaei لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 28 دقیقه قبل، mehditalaei گفته است : مشکل حل شرمنده وقتتون رو زیاد گرفتم خواهش میکنم. موفق باشید... لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری