soshiant 8 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) سلام دوستان من یه کد خیلی ساده درست کردم تا با گذاشتن اون در پوسته، آخرین پستهای سایتم نمایش داده بشه کدی که ساختم اینه: <ul> <?php $the_query = new WP_Query( 'posts_per_page=5' ); ?> <?php while ($the_query -> have_posts()) : $the_query -> the_post(); ?> <li><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></li> <?php endwhile; wp_reset_postdata(); ?> </ul> مشکلی که الان دارم اینه که این کد، تمام پستهای جدید رو نشون میده در حالی که من فقط میخوام مطالب دسته های با کد آیدی مثلا 1 و 2 و 3 رو تو این باکس نشون بده . میشه کدهایی که مشکلم رو حل کنه، به این کد اضافه کنید برام خیلی ممنونم ویرایش شده تیر 98 توسط soshiant لینک به ارسال
karamusic 4 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) در 45 دقیقه قبل، soshiant گفته است : سلام دوستان من یه کد خیلی ساده درست کردم تا با گذاشتن اون در پوسته، آخرین پستهای سایتم نمایش داده بشه کدی که ساختم اینه: <ul> <?php $the_query = new WP_Query( 'posts_per_page=5' ); ?> <?php while ($the_query -> have_posts()) : $the_query -> the_post(); ?> <li><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></li> <?php endwhile; wp_reset_postdata(); ?> </ul> مشکلی که الان دارم اینه که این کد، تمام پستهای جدید رو نشون میده در حالی که من فقط میخوام مطالب دسته های با کد آیدی مثلا 1 و 2 و 3 رو تو این باکس نشون بده . میشه کدهایی که مشکلم رو حل کنه، به این کد اضافه کنید برام خیلی ممنونم نقل قول <?php query_posts('showposts=5&cat=3'); while(have_posts()) : the_post(); ?> <ul> <li><h3><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h3> <ul><li><?php the_content(); ?></li> </ul> </li> </ul> <?php endwhile; ?> ویرایش شده تیر 98 توسط karamusic لینک به ارسال
soshiant 8 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 دمت گرم رفیق درست شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری