Mehdikh423 0 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 سلام دوستان کمک! من میخوام محصول متغیری اضافه کنم که دوتا متغیر داشته باشه.رنگ و گارانتی از طریق رنگ بتونم تعداد موجودی رنگ های مشخصی رو بدم و از طریق گارانتی بتونم تغییر قیمت بدم و قاعدتا گارانتی باید تعدادش نامحدود باشه و همیشه موجود باشه مثلا بگم با گارانتی 10 تومن بدون گارانتی 5 تومن حالا مشکل اینه که وقتی گزینه های گارانتی موجودی بی نهایت مشخص میشه(در انبار موجود است) توی موجودی رنگ ها هم تاثیر میزاره.مثلا رنگ مشکی یدونه دارم ولی کاربر صدتا میتونه سفارش بده به فرض به گارانتی تعداد بدیم مثلا گزینه بدون گارانتی 2 تا با گارانتی هم دوتا و ما کلا دوتا موجود داریم ولی کاربر 4 تا میتونه سفارش بده!!!!!!!! کسی راه حلی اگر داره ممنون میشم کمک کنه با تشکر لینک به ارسال
irani91 6 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) در 10 ساعت قبل، Mehdikh423 گفته است : سلام دوستان کمک! من میخوام محصول متغیری اضافه کنم که دوتا متغیر داشته باشه.رنگ و گارانتی از طریق رنگ بتونم تعداد موجودی رنگ های مشخصی رو بدم و از طریق گارانتی بتونم تغییر قیمت بدم و قاعدتا گارانتی باید تعدادش نامحدود باشه و همیشه موجود باشه مثلا بگم با گارانتی 10 تومن بدون گارانتی 5 تومن حالا مشکل اینه که وقتی گزینه های گارانتی موجودی بی نهایت مشخص میشه(در انبار موجود است) توی موجودی رنگ ها هم تاثیر میزاره.مثلا رنگ مشکی یدونه دارم ولی کاربر صدتا میتونه سفارش بده سلام تا جایی که من میدونم شما نمیتونید برای هر متغیر به صورت جداگانه موجودی قرار بدید ، چون متغیرها با هم ادغام میشن. یعنی اگر رنگ و گارانتی رو از منوی ویژگیهای ووکامرس ایجاد کنید ، این دو ویژگی ، در منوی متغیرها با هم ادغام میشه و طبیعتا نمیشه برای هر کدوم یک موجودی جداگانه درنظر گرفت. ویرایش شده تیر 98 توسط irani91 لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 11 ساعت قبل، Mehdikh423 گفته است : سلام دوستان کمک! من میخوام محصول متغیری اضافه کنم که دوتا متغیر داشته باشه.رنگ و گارانتی از طریق رنگ بتونم تعداد موجودی رنگ های مشخصی رو بدم و از طریق گارانتی بتونم تغییر قیمت بدم و قاعدتا گارانتی باید تعدادش نامحدود باشه و همیشه موجود باشه مثلا بگم با گارانتی 10 تومن بدون گارانتی 5 تومن حالا مشکل اینه که وقتی گزینه های گارانتی موجودی بی نهایت مشخص میشه(در انبار موجود است) توی موجودی رنگ ها هم تاثیر میزاره.مثلا رنگ مشکی یدونه دارم ولی کاربر صدتا میتونه سفارش بده به فرض به گارانتی تعداد بدیم مثلا گزینه بدون گارانتی 2 تا با گارانتی هم دوتا و ما کلا دوتا موجود داریم ولی کاربر 4 تا میتونه سفارش بده!!!!!!!! کسی راه حلی اگر داره ممنون میشم کمک کنه با تشکر درود شما از ویژگی های ووکامرس استفاده کن شاید کارت راه بیفته البته باید تنظیمش کنی که یکم پیچیده است لینک به ارسال
Mehdikh423 0 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 38 دقیقه قبل، Mohammad Bazli گفته است : درود شما از ویژگی های ووکامرس استفاده کن شاید کارت راه بیفته البته باید تنظیمش کنی که یکم پیچیده است من هم مثالم از قسمت ویژگی ها بود ولی ظاهرا محدودیت داره برای چیزی که من میخوام لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 6 دقیقه قبل، Mehdikh423 گفته است : من هم مثالم از قسمت ویژگی ها بود ولی ظاهرا محدودیت داره برای چیزی که من میخوام اوکی تجربه ای ندارم در این مورد اما اگه بتونی یه نمونه لینک بفرستی راحت میشه به نتیجه رسید. تو نت سرچ کردی؟ لینک به ارسال
Mehdikh423 0 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 1 دقیقه قبل، Mohammad Bazli گفته است : اوکی تجربه ای ندارم در این مورد اما اگه بتونی یه نمونه لینک بفرستی راحت میشه به نتیجه رسید. تو نت سرچ کردی؟ دارم میگردم لینک چی؟ چون راه حلش پیدا نشده سایتم هم قطعا نتیجه اشتباه نشون میده مثالی که زدم فکر کنم منظور رو کامل رسونده باشم لینک به ارسال
Mehdikh423 0 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 یعنی واقعا ووکامرس قابلیت اینو نداره یه چک باکس مثلا با نام گارانتی انتخاب کنی ومقداری به قیمت کالا اضافه بشه؟! لینک به ارسال
irani91 6 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) در 21 ساعت قبل، Mehdikh423 گفته است : یعنی واقعا ووکامرس قابلیت اینو نداره یه چک باکس مثلا با نام گارانتی انتخاب کنی ومقداری به قیمت کالا اضافه بشه؟! ببینید ، ووکامرس هم یک جور بستره مثل وردپرس بنظرمن. قطعا باید افزونه ای برای ایجاد این قابلیت به ووکامرس وجود داشته باشه اما اگر میخواید از روشی استفاده کنید که من میگم : ویژگیهاتون رو به این شکل ایجاد کنید سفید(با گارانتی) سفید (بدون گارانتی) به همین راحتی. حالا فقط کافیه موجودی بدید و قیمت رو مشخص کنید (حداقلش اینه که دیگه لازم نیست از افزونه استفاده کنید) ویرایش شده تیر 98 توسط irani91 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری