webdeveloper98

نمایش پست ها به صورت grid در صفحه اصلی

21 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

خسته نباشید

من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 

یک مشکلی دارم !

می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !

هر جور انجام دادم نشد!

به این شکل هستش

زیر هم میاره 

من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین

 

دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !

کد من اینه :

<?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

		<div class="post-grid container">		
			<article>
				<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
				<?php the_content() ?>
			</article>
		</div>

<?php endwhile;
else :
    echo '
هیچ نوشته ای وجود ندارد';
endif; 
					   
get_footer();
?>

برای Css هم :

          transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2);
}

.post-grid article .title {
  color: #6362fb;
  font-size: 18px;
  margin: .75rem 0 .25rem 0;
}

.post-grid article .date {
  color: #8c9199;
  font-size: 16px;
  margin: 0 0 .25rem 0;
}

.post-grid article p {
  color: #59596b;
}

.post-grid article a:hover .image div {
  -webkit-filter: grayscale(0.3);
          filter: grayscale(0.3);
  opacity: .3;
}

.post-grid article a:hover .image span {
  -webkit-transform: translate(-50%, -50%);
          transform: translate(-50%, -50%);
  opacity: 1;
}

css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 

لطفا راهنماییم کنید

grid.jpg

ویرایش شده در توسط webdeveloper98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام @webdeveloper98

کدهای زیر رو با php های خودتون جایگزین و تست کنید

<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<article>
	<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
	<?php the_content() ?>
</article>
<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/21/2019 at 23:28، cherry گفته است :

سلام @webdeveloper98

کدهای زیر رو با php های خودتون جایگزین و تست کنید


<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<article>
	<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
	<?php the_content() ?>
</article>
<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

 

سلام مجدد

خیلی ممنونم 

درست شد تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 29 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

سلام مجدد

خیلی ممنونم 

درست شد تشکر

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/23/2019 at 02:04، cherry گفته است :

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
		<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
	
		<article>
	<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
							<?php endwhile; ?>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>
			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>	

طبق عکس زیر نشون میده

یعنی به جای اینکه  پست برفرض 6 تا پست نشون بده سه تا نشون میده و داخل همون سه تا سه تا میاره

راه حلی دارید ؟

@cherry

Griiid.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 6/23/2019 at 02:04، cherry گفته است :

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
		<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
	
		<article>
	<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
							<?php endwhile; ?>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>
			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>	

طبق عکس زیر نشون میده

یعنی به جای اینکه  پست برفرض 6 تا پست نشون بده سه تا نشون میده و داخل همون سه تا سه تا میاره

راه حلی دارید ؟

@cherry

Griiid.jpg

ویرایش شده در توسط webdeveloper98
ضمیمه عکس
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز @webdeveloper98

شما اومدی حلقه رو داخل حلقه استفاده کردی که منجر به چنین اتفاقی میشه

لاین 3 و 10 همین کد رو مشاهده کنید ( while )

در صورتی که میخوای مطالب دسته خاصی رو نمایش بدی، لاین 3 رو با تگ های پایانی حذف کن

در غیراینصورت باید حلقه داخلیشو پاک کنی

 

ویرایش شده در توسط cherry
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، cherry گفته است :

دوست عزیز @webdeveloper98

شما اومدی حلقه رو داخل حلقه استفاده کردی که منجر به چنین اتفاقی میشه

لاین 3 و 10 همین کد رو مشاهده کنید ( while )

در صورتی که میخوای مطالب دسته خاصی رو نمایش بدی، لاین 3 رو با تگ های پایانی حذف کن

در غیراینصورت باید حلقه داخلیشو پاک کنی

 

یعنی خط

<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

و 

<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>

 

رو حذف کنم ؟!

خب این کارو کردم اما نشد!

مورد اول که گفتید خط 3 رو متوجه شدم که اشتباها نوشتم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 32 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

یعنی خط


<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

و 


<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>

 

رو حذف کنم ؟!

خب این کارو کردم اما نشد!

مورد اول که گفتید خط 3 رو متوجه شدم که اشتباها نوشتم 

در صورتی که تگ پایانیشه حذف کنید

شما چرا حلقه رو وسط محتوا بسته کردی؟ (endwhile)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، cherry گفته است :

در صورتی که تگ پایانیشه حذف کنید

شما چرا حلقه رو وسط محتوا بسته کردی؟ (endwhile)

بعد از article پایانی ببندم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

بعد از article پایانی ببندم ؟

آره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، cherry گفته است :

آره

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
	
		<article>
		<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>

			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>			
			<?php endwhile; ?>

</div>

جواب نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@webdeveloper98

کدها رو بصورت کامل جایگزین کنید

<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php
$my_query = new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'posts_per_page' => 10,
'cat' => 2
));
while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();?>
<article>
<div class="post-thumbnail">
		<div class="post-img">
			<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
		</div>
		<div class="post_title">
 			<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
			<div class="title_cat_grid">
				<?php the_category( ',' ); ?>
			</div>
		</div>
		<div class="text_post_grid">
			<?php the_excerpt(); ?>
		</div>
</div>
		<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
		<a href="<?php the_permalink(); ?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>
</article>			
<?php endwhile; ?>
</div>

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، cherry گفته است :

@webdeveloper98

کدها رو بصورت کامل جایگزین کنید


<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php
$my_query = new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'posts_per_page' => 10,
'cat' => 2
));
while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();?>
<article>
<div class="post-thumbnail">
		<div class="post-img">
			<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
		</div>
		<div class="post_title">
 			<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
			<div class="title_cat_grid">
				<?php the_category( ',' ); ?>
			</div>
		</div>
		<div class="text_post_grid">
			<?php the_excerpt(); ?>
		</div>
</div>
		<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
		<a href="<?php the_permalink(); ?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>
</article>			
<?php endwhile; ?>
</div>

 

عالی بود ممنون داداش

 

حالا یه سوال دیگه 

این الان فقط دسته 2 رو نشون میده

حالا فرض کن می خوام همزمان چند تا دسته رو توی سه قسمت از صفحه اصلیم نشون بدم

مثلا یه ردیف بالای سایت

یه ردیف وسط سایت

یه ردیف هم پایین سایت یه تا دسته بندی رو نشون بدم یعنی هر بار تو اون دسته نوشته ای میاد تو قسمتایی که گفتم نشون داده بشه

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش میکنم @webdeveloper98

 

3 راه برای اجرای این مورد : ( البته شاید اساتید راه های ساده تری رو بلد باشن که نظرشون رو پرسیدن ضرری نداره)

1- میتونی ب جای عدد 2 ی آرایه تعریف کنی و بقیه مقادیرتو جهت نمایش بهش بدی مثلا array(1,2,3)

2- همین کد رو در جالاهای مختلف کپی کنی و عدد 2 رو تغییر بدی ب آی دی دسته دلخواه

3- داینامیکش کنی و از پنل مدیریت میتونی بی نهایت دسته رو اضافه کنی ( پیشنهادی)

ویرایش شده در توسط cherry
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، cherry گفته است :

خواهش میکنم @webdeveloper98

 

3 راه برای اجرای این مورد : ( البته شاید اساتید راه های ساده تری رو بلد باشن که نظرشون رو پرسیدن ضرری نداره)

1- میتونی ب جای عدد 2 ی آرایه تعریف کنی و بقیه مقادیرتو جهت نمایش بهش بدی مثلا array(1,2,3)

2- همین کد رو در جالاهای مختلف کپی کنی و عدد 2 رو تغییر بدی ب آی دی دسته دلخواه

3- داینامیکش کنی و از پنل مدیریت میتونی بی نهایت دسته رو اضافه کنی ( پیشنهادی)

باشه ممنونم از لطفت

تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم خدمتت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

ویرایش شده در توسط cherry
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/27/2019 at 01:16، cherry گفته است :

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

سلام

نتیجه ای نگرفتم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/27/2019 at 01:16، cherry گفته است :

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

البته با کپی کردن قطعه کد مربوطم و دادن css و مرتب کردن درست شد اما درسته این روش به نظرتون ؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، webdeveloper98 گفته است :

البته با کپی کردن قطعه کد مربوطم و دادن css و مرتب کردن درست شد اما درسته این روش به نظرتون ؟

 

ظاهرا از روش دوم استفاده کردین، مشکلی نیست 

روش سوم رو اگر تونستید پیاده سازی کنید بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، cherry گفته است :

ظاهرا از روش دوم استفاده کردین، مشکلی نیست 

روش سوم رو اگر تونستید پیاده سازی کنید بهتره

یه توضیحی در مورد راه سوم میگید بهم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.
    • توسط Reka
       

        برای نوشتن یک متن در فایل از تابع fwrite() در زبان PHP استفاده میشود.

      این تابع دو مقدار ورودی دریافت میکند، مقدار ورودی اول یک شی از نوع File handler (هندلر) بوده و مقدار دوم رشته ای (String) که میخواهیم درون فایل نوشته شود را مشخص میکند.
       
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, $txt); نوشتن درون فایل با تابع fwrite

      میتوانیم تابع fwrite() را روی یک فایل باز شده چندین بار صدا بزنیم و در ادامه اطلاعات نوشته شده قبلی، اطلاعات دیگری بنویسیم. برای مثال قطعه کد زیر یک متن را در دو خط پشت سر هم درون فایل مینویسد.
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); در پایان کار با فایل، می بایست فایل باز شده را ببندیم و مشخص کنیم که دیگر با این فایل کاری نداریم. در صورتی که عملیات بستن فایل انجام نشود، تغییرات انجام شده روی فایل اعمال نخواهد شد.

      برای بستن فایل باز شده از تابع fclose() استفاده میکنیم که به عنوان تنها ورودی، متغیر مربوط به File Handler را ورودی میگیرد.
      fclose($file); اکنون فایل options.ini ما محتوایی مشابه زیر خواهد داشت.
      This is a test text! This is a test text!  
    • توسط Reka
      معرفی توابع مهم و کاربردی زیر مجموعه تابع ( ) date :

      در لیست زیر برخی از توابع مهم و کاربردی مرتبط با تابع date را معرفی کرده ایم . این توابع امکانات مهم و سودمندی برای کار با زمان در اختیار ما قرار می دهند.

      1 - checkdate ( ) : این تابع ، تاریخ داده شده به آن را طبق تقویم میلادی بررسی کرده و صحت آن را اعلام می کند .

      2 - date_default_timezone_get ( ) : این تابع زمان محلی ( timezone ) سرور را نمایش می دهد .

      3 - date_default_timezone_set ( ) : این تابع زمان محلی ( timezone ) سرور را بر طبق مقدار داده شده ، تنظیم می کند .

      4 - getdate ( ) : این تابع زمان و تاریخ دقیق جاری سرور را در یک آرایه به کاربر نمایش می دهد .

      پی اچ پی در مورد تبدیل یک رشته به یک تاریخ، کاملا هوشمندانه عمل می کند، بنابراین شما می توانید مقادیر مختلفی مانند زیر را نیز به تابع strtotime بدهید:  
      <?php $d=strtotime("tomorrow"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; $d=strtotime("next Saturday"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; $d=strtotime("+3 Months"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; ?> خروجی:
      2018-07-24 12:00:00am 2018-07-28 12:00:00am 2018-10-23 06:25:33am  
       
    • توسط soshiant
      درود دوستان
       
      من زمانی که پست ها رو زمان بندی میکنم، گاهی بعضی از پست ها در زمان تعیین شده ارسال نمیشه و وقتی به «نوشته» رجوع میکنم جلوی پست نوشته «زمان از دست رفته».
      ضمنا در بخش سلامت سایت هم یه همچین اروری وجود داره که احتمالا مرتبط با همین اشکال هست:
      «The scheduled event, daily_clean_database, is late to run. Your site still works, but this may indicate that scheduling posts or automated updates may not work as intended.»
       
      میدونید مشکل چیه و چطور باید رفعش کنم؟
      سپاس
    • توسط soshiant
      سلام
      در سایت من یه سری آیکون وجود داره که کد فراخوانی کنم
      مثلا وقتی این کد در جایی از سایت گذاشته میشه:
      <div class="box"><i class="icon-menu"></div> آیکنی که اسم icon-menu هست فراخوانی میشه و نمایش داده میشه
       
      من میخوام بدونم این آیکون icon-menu و آیکون های در چه پوشه ای ذخیره شدن؟ چون میخوام یکی دو تا آیکون دیگه به سایتم اضافه کنم. اگه میشه آدرس بدید این ایکون ها در کجای وردپرس و دقیقا در کدوم پوشه ها ذخیره شدن؟
       
      سپاس