ahmad25532 4 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 سلام. برای بهینه سازی وردپرس شما کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟ WP Rocket یا wp optimize جفتشم نسخه ی پروشون رو خریداری کردم و دارم. لینک به ارسال
mashhadcode 9 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 سلام، بستگی داره سایت شما با کدوم یکی خروجی بهینهتری بده. هردو افزونه قوی هستن، کاربران بیشتر با wp-rocket کار کردن و خروجی بهتری رو ارائه میکنه. 1 لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در 32 دقیقه قبل، ahmad25532 گفته است : سلام. برای بهینه سازی وردپرس شما کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟ WP Rocket یا wp optimize جفتشم نسخه ی پروشون رو خریداری کردم و دارم. درود دوست عزیز هر 2 باید نصب باشه و هر کدوم کارایی مختلفی داره و بنده هم نخسه پرو دارم و عالیه. با راکت شما سرعت سایت میبری بالا و هم میتونی دیتابیس پاک کنی و یا تمیز نگه داری ولی پیشنهاد نمیشه و فقط از فشرده سازی کدهای js و css استفاده کن. و با optimize هم شما دیتابیس رو پاکسازی کن. 1 لینک به ارسال
ahmad25532 4 ارسال شده در خرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در 14 ساعت قبل، Mohammad Bazli گفته است : درود دوست عزیز هر 2 باید نصب باشه و هر کدوم کارایی مختلفی داره و بنده هم نخسه پرو دارم و عالیه. با راکت شما سرعت سایت میبری بالا و هم میتونی دیتابیس پاک کنی و یا تمیز نگه داری ولی پیشنهاد نمیشه و فقط از فشرده سازی کدهای js و css استفاده کن. و با optimize هم شما دیتابیس رو پاکسازی کن. جفتش سایت رو سنگین نمیکنه؟آخه میگن تا میتونی افزونه کمتری نصب کنید!!! لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در 8 ساعت قبل، ahmad25532 گفته است : جفتش سایت رو سنگین نمیکنه؟آخه میگن تا میتونی افزونه کمتری نصب کنید!!! درود بله حرفتون درسته اما این افزونه ها بودنشون ضروریه و نسبته به افزونه های دیگر ارزش بیشتری داره لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری