محمد پارسا 90 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 نرم افزار گارانتی یاور | نرم افزار خدمات پس از فروش بسم الله الرحمن الرحیم الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمین نرم افزار خدمات پس از فروش تحت وب یاور سامانه ای که هم اکنون خریداری نموده اید و پیش روی شماست یک سیستم کاملا حرفه ای برای خدمات پس از فروش و ارتباط با مشتری ، سیستم گارانتی و استعلام به صورت آنلاین میباشد ، این نرم افزار مبتنی بر وب بر پایه و اساس سیستم بسیار قدرتمند وردپرس طراحی و پیاده سازی شده که به صورت اپن سورس و متن باز در اختیار شما عزیزان میباشد که میتوانید تغییراتی که میخواهید را به دلخواه انجام دهید. این سیستم حاصل تلاش تیم وردپرس فایل میباشد و هیچ فردی حق انتشار ، ارائه ، فروش ، تغییر در سیستم به هر نحوی را ندارد و از لحاظ شرعی حرام بوده و رضایت فروشنده و طراح سیستم را در بر ندارد و در صورت مشاهده از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد همچنین خریدار میبایست سیستم را بر روی یک دامنه نصب و فعال نماید که در هنگام ثبت سفارش دامنه مربوطه دریافت خواهد شد و در صورت مشاهده اکانت خریدار خاطی حذف و پشتیبانی و آپدیت سیستم به هیچ وجه ارائه نخواهد شد. خرید و اطلاعات بیشتر لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 (ویرایش شده) اول خسته نباشید عرض می کنم خدمت شما بعد پیشنهاد می کنم اگر تمام کار رو خودتون انجام دادین ، حتماً از سیستم لایسنس و قفل گذاری با یک نرم افزار مطمئن مثل ioncube استفاده کنید و یک سئوال : آیا از افزونه های آماده مثل گراویتی فرمز در این سیستم استفاده شده ؟ یا کاملاً کدنویسی رو خودتون انجام دادین ؟ ویرایش شده خرداد 98 توسط resanehwp لینک به ارسال
محمد پارسا 90 ارسال شده در خرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در ۱ ساعت قبل، resanehwp گفته است : اول خسته نباشید عرض می کنم خدمت شما بعد پیشنهاد می کنم اگر تمام کار رو خودتون انجام دادین ، حتماً از سیستم لایسنس و قفل گذاری با یک نرم افزار مطمئن مثل ioncube استفاده کنید و یک سئوال : آیا از افزونه های آماده مثل گراویتی فرمز در این سیستم استفاده شده ؟ یا کاملاً کدنویسی رو خودتون انجام دادین ؟ سلام فعلا سیستم لایسنس رو قصد ندارم فعال کنم بله از گراویتی فرم هم استفاده شده 1 لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 بسیار عالی - موفق باشید اگر بتونید گراویتی رو حذف کنید خیلی خوب میشه و خودتون کدش رو بزنید لینک به ارسال
محمد پارسا 90 ارسال شده در خرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در 12 ساعت قبل، resanehwp گفته است : بسیار عالی - موفق باشید اگر بتونید گراویتی رو حذف کنید خیلی خوب میشه و خودتون کدش رو بزنید از بهترین و بی نقص ترین فرمساز برای برخی قسمت ها استفاده شده لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 بله . درسته که یکی از بهترین افزونه های فرم ساز دنیاست ولی آیا اجازه استفاده در پروژه تون رو دارید ؟ ما الان از افزونه advanced custom fields استفاده می کنیم . نسخه دولوپرش که 100 دلار هست رو تهیه کردیم و با خیال راحت در پروژه هامون ازش استفاده می کنیم من عرضم اینه ، یا همش رو خودتون بسازید ، یا اگر می خوایین از موارد آماده استفاده کنید ، مجوزدار باشه در صورت امکان لینک به ارسال
محمد پارسا 90 ارسال شده در خرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در 4 ساعت قبل، resanehwp گفته است : بله . درسته که یکی از بهترین افزونه های فرم ساز دنیاست ولی آیا اجازه استفاده در پروژه تون رو دارید ؟ ما الان از افزونه advanced custom fields استفاده می کنیم . نسخه دولوپرش که 100 دلار هست رو تهیه کردیم و با خیال راحت در پروژه هامون ازش استفاده می کنیم من عرضم اینه ، یا همش رو خودتون بسازید ، یا اگر می خوایین از موارد آماده استفاده کنید ، مجوزدار باشه در صورت امکان بله ، صحبت شما صحیح و متین 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده