Worldword 1 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 سلام. دوستان ، ما داریم روی راه اندازی یک سیستم فروشگاهی برپایه ی وردپرس کار میکنیم. درسته که سیستم وردپرس برای فروشگاه طراحی نشده اما قابلیت پیاده سازی یک فروشگاه کامل رو داراست. حالا سوال اصلی و اساسی اینه که ، اگر بیس و پایه ی فروشگاه ما وردپرس باشه ، اما تمام امکانات و ویژگی های مدنظرمون رو از نظر امنیتی ، کاربردی و .... به صورت اختصاصی براش بنویسیم ، آیا باز هم میشه گفت که سیستم وردپرس پیشنهاد نمیشه ؟ در واقع ما فقط میخوایم یک سیستم مدیریت محتوا برای سایتمون داشته باشیم که وردپرس رو انتخاب کردیم. نظر اساتید در اینباره چیه ؟ لینک به ارسال
mohama226 44 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 وردپرس از نظر من بهترین سیستمه با واکنش پذیری بسیار بالا که هر ایده ای رو میشه روش اجرا کرد / اینکه بخواهید سایت فروشگاهی روش بالا بیارید 100 درصد بنظر من کار خیلی خوب و بهتریه نسبت به خیلی سیستم های موجود دیگر 2 لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در در 5/23/2019 at 17:32، Worldword گفته است : سلام. دوستان ، ما داریم روی راه اندازی یک سیستم فروشگاهی برپایه ی وردپرس کار میکنیم. درسته که سیستم وردپرس برای فروشگاه طراحی نشده اما قابلیت پیاده سازی یک فروشگاه کامل رو داراست. حالا سوال اصلی و اساسی اینه که ، اگر بیس و پایه ی فروشگاه ما وردپرس باشه ، اما تمام امکانات و ویژگی های مدنظرمون رو از نظر امنیتی ، کاربردی و .... به صورت اختصاصی براش بنویسیم ، آیا باز هم میشه گفت که سیستم وردپرس پیشنهاد نمیشه ؟ در واقع ما فقط میخوایم یک سیستم مدیریت محتوا برای سایتمون داشته باشیم که وردپرس رو انتخاب کردیم. نظر اساتید در اینباره چیه ؟ درود بنده از وردپرس استفاده می کنم و به نظرم همه چی میتونی روش پیاده سازی کنی و نسبت به سیستم های دیگه کارت راحت تره... در ضمن امکان شخصی سازی بالایی داره و حتما از چایلد تم استفاده کن برای اففزودن کدهای اختصاصی 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری