ali67.shams 1 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 سلام دوستان یه چند روزی هست که روی سایتم این پیغام را میبینم Notice: Undefined index: date_i18n in C:\xampp\htdocs\allmeme\wp-content\plugins\wp-parsidate\includes\plugins\disable.php on line 31 وردپرس 4.9.10 استفاده میکنم و ورژن نصبی پارسی دیت 3.0.1 هست به وردپرس 5.2.1 آپدیت کردم و تمام افزونه ها به جز پارسی دیت را غیر فعال کردم ولی بازم این پیغام رفع نمیشه حتی پارسی دیت 2.3.4 هم نصب کردم بازم این پیغام را میده لطفا کمک کنید با تشکر 1 لینک به ارسال
soma 63 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 این تابع در فایل قالبتون وجود نداره و بهتون پیام داده همین ، اگه دیباگ وردپرس رو در فایل wp-config.php روی false بزارید این notice ها دیگه مشاهده نمیشن . لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در در 5/22/2019 at 19:25، ali67.shams گفته است : سلام دوستان یه چند روزی هست که روی سایتم این پیغام را میبینم Notice: Undefined index: date_i18n in C:\xampp\htdocs\allmeme\wp-content\plugins\wp-parsidate\includes\plugins\disable.php on line 31 وردپرس 4.9.10 استفاده میکنم و ورژن نصبی پارسی دیت 3.0.1 هست به وردپرس 5.2.1 آپدیت کردم و تمام افزونه ها به جز پارسی دیت را غیر فعال کردم ولی بازم این پیغام رفع نمیشه حتی پارسی دیت 2.3.4 هم نصب کردم بازم این پیغام را میده لطفا کمک کنید با تشکر ممنون بابت گزارشتون به زودی این مورد رو اصلاح میکنیم. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری