ahmad25532 4 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام. سایت قبلیم روی اپن کارت هست. تعداد زیادی محصول داخل اضافه شده. میخوام انتقالش بدم به وردپرس و ووکامرس. اولا اینکه منطقی هست که انتقال بدم یا همون اپن کارت بهتره؟ و اینکه چجوری میتونم محصولات رو از اونور اکسپورت کنم به اینور؟ اگه افزونه ای نیست یا راهی وجود نداره کسی هست که انجام بده؟ هزینه و زمانش رو بهم اعلام کنه. ممنون لینک به ارسال
cherry 390 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در 1 ساعت قبل، ahmad25532 گفته است : سلام. سایت قبلیم روی اپن کارت هست. تعداد زیادی محصول داخل اضافه شده. میخوام انتقالش بدم به وردپرس و ووکامرس. اولا اینکه منطقی هست که انتقال بدم یا همون اپن کارت بهتره؟ و اینکه چجوری میتونم محصولات رو از اونور اکسپورت کنم به اینور؟ اگه افزونه ای نیست یا راهی وجود نداره کسی هست که انجام بده؟ هزینه و زمانش رو بهم اعلام کنه. ممنون سلام این افزونه (OpenСart to WooCommerce Migration) رو ی بررسی کنید وبسایت اصلی https://www.shopping-cart-migration.com/shopping-cart-migration-options/4924-opencart-to-woocommerce-migration مخزن وردپرس https://wordpress.org/plugins/cart2cart-opencart-to-woocommerce-migration/ لینک به ارسال
ABOLFAZLE 0 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 باسلام من این افزونه رو نصب کردم و طبق راهنماش انجام دادم ظاهرا برای تکمیل کار باید پول واریز بشه اونم به دلار لینک به ارسال
ABOLFAZLE 0 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 (ویرایش شده) باسلام از دوستان کسی هست که راهنمایی کنه خیلی برای مهم هستش ممنون ویرایش شده دی 00 توسط ABOLFAZLE لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام اگر امکان خرید دلاری براتون فراهم نیست می تونید از وبسایت های واسط استفاده کنید تا خرید رو براتون انجام بدن البته که نسخه رایگان نیازی به خرید نداره 1 لینک به ارسال
ABOLFAZLE 0 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ در 15:07، asadiy4n گفته است : سلام اگر امکان خرید دلاری براتون فراهم نیست می تونید از وبسایت های واسط استفاده کنید تا خرید رو براتون انجام بدن البته که نسخه رایگان نیازی به خرید نداره باسلام من فقط میخوام محصولات منتقل بشه رایگان نمیشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری