6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی

 

کسی میدونه سایت من چرا اینطوری شده؟ داشتم فونتو تغییر میدادم اینطوری شد.

 

https://www.icinemaa.com

 

لطفا کمک عزیزان... متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، erfan98_ گفته است :

بله. آب رفته. جمع شده به داخل

سلام

body {
    margin: 0 !important;
    padding: 0 !important;
    max-width: none !important;
    box-shadow: none !important;
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، muhmdzarei گفته است :

سلام


body {
    margin: 0 !important;
    padding: 0 !important;
    max-width: none !important;
    box-shadow: none !important;
}

 

سلام لطف کردی ممنون. عذر میخوام این کدو چکار کنم؟

یا وضعیت الانه css سایته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، muhmdzarei گفته است :

سلام


body {
    margin: 0 !important;
    padding: 0 !important;
    max-width: none !important;
    box-shadow: none !important;
}

 

عزیز این سه خط اول عرضو درست میکنه ولی سایدبار سمت چپ و پست ها هنوز استایل اولیه رو نداره!

 

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.
    • توسط Reka
       

        برای نوشتن یک متن در فایل از تابع fwrite() در زبان PHP استفاده میشود.

      این تابع دو مقدار ورودی دریافت میکند، مقدار ورودی اول یک شی از نوع File handler (هندلر) بوده و مقدار دوم رشته ای (String) که میخواهیم درون فایل نوشته شود را مشخص میکند.
       
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, $txt); نوشتن درون فایل با تابع fwrite

      میتوانیم تابع fwrite() را روی یک فایل باز شده چندین بار صدا بزنیم و در ادامه اطلاعات نوشته شده قبلی، اطلاعات دیگری بنویسیم. برای مثال قطعه کد زیر یک متن را در دو خط پشت سر هم درون فایل مینویسد.
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); در پایان کار با فایل، می بایست فایل باز شده را ببندیم و مشخص کنیم که دیگر با این فایل کاری نداریم. در صورتی که عملیات بستن فایل انجام نشود، تغییرات انجام شده روی فایل اعمال نخواهد شد.

      برای بستن فایل باز شده از تابع fclose() استفاده میکنیم که به عنوان تنها ورودی، متغیر مربوط به File Handler را ورودی میگیرد.
      fclose($file); اکنون فایل options.ini ما محتوایی مشابه زیر خواهد داشت.
      This is a test text! This is a test text!  
    • توسط Reka
      معرفی توابع مهم و کاربردی زیر مجموعه تابع ( ) date :

      در لیست زیر برخی از توابع مهم و کاربردی مرتبط با تابع date را معرفی کرده ایم . این توابع امکانات مهم و سودمندی برای کار با زمان در اختیار ما قرار می دهند.

      1 - checkdate ( ) : این تابع ، تاریخ داده شده به آن را طبق تقویم میلادی بررسی کرده و صحت آن را اعلام می کند .

      2 - date_default_timezone_get ( ) : این تابع زمان محلی ( timezone ) سرور را نمایش می دهد .

      3 - date_default_timezone_set ( ) : این تابع زمان محلی ( timezone ) سرور را بر طبق مقدار داده شده ، تنظیم می کند .

      4 - getdate ( ) : این تابع زمان و تاریخ دقیق جاری سرور را در یک آرایه به کاربر نمایش می دهد .

      پی اچ پی در مورد تبدیل یک رشته به یک تاریخ، کاملا هوشمندانه عمل می کند، بنابراین شما می توانید مقادیر مختلفی مانند زیر را نیز به تابع strtotime بدهید:  
      <?php $d=strtotime("tomorrow"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; $d=strtotime("next Saturday"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; $d=strtotime("+3 Months"); echo date("Y-m-d h:i:sa", $d) . "<br>"; ?> خروجی:
      2018-07-24 12:00:00am 2018-07-28 12:00:00am 2018-10-23 06:25:33am  
       
    • توسط soshiant
      درود دوستان
       
      من زمانی که پست ها رو زمان بندی میکنم، گاهی بعضی از پست ها در زمان تعیین شده ارسال نمیشه و وقتی به «نوشته» رجوع میکنم جلوی پست نوشته «زمان از دست رفته».
      ضمنا در بخش سلامت سایت هم یه همچین اروری وجود داره که احتمالا مرتبط با همین اشکال هست:
      «The scheduled event, daily_clean_database, is late to run. Your site still works, but this may indicate that scheduling posts or automated updates may not work as intended.»
       
      میدونید مشکل چیه و چطور باید رفعش کنم؟
      سپاس
    • توسط soshiant
      سلام
      در سایت من یه سری آیکون وجود داره که کد فراخوانی کنم
      مثلا وقتی این کد در جایی از سایت گذاشته میشه:
      <div class="box"><i class="icon-menu"></div> آیکنی که اسم icon-menu هست فراخوانی میشه و نمایش داده میشه
       
      من میخوام بدونم این آیکون icon-menu و آیکون های در چه پوشه ای ذخیره شدن؟ چون میخوام یکی دو تا آیکون دیگه به سایتم اضافه کنم. اگه میشه آدرس بدید این ایکون ها در کجای وردپرس و دقیقا در کدوم پوشه ها ذخیره شدن؟
       
      سپاس