unid_user 63 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام و درود دوستان گرامی ، نمیدونم چرا وقتی صفحه مرورگر رو رفرش میکنم، تمام زیر منوها دیده میشه! کسی میدونه علت چیه. با اینکه من تگ ul رو diplay: none دادم. با تشکر و سپاس لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اردیبهشت 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 لطفا راهنمایی کنید. لینک به ارسال
Ehsan Np 75 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام؛ وقتتون بخیر لطف کنید و لینک وبسایت خودتون رو بدید تا کد های سی اس اس سایتتون رو بررسی کنم. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اردیبهشت 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در در 4/29/2019 at 23:26، Ehsan Np گفته است : سلام؛ وقتتون بخیر لطف کنید و لینک وبسایت خودتون رو بدید تا کد های سی اس اس سایتتون رو بررسی کنم. سلام. وب سایت لوکال هستش. کدهای css و jquery رو میزارم لطفا بررسی کنید. nav#bb-main-nav { background-color: #f1f1f1; height: 48px; max-height: 48px; } ul#bb-first-ul { padding-right: 0; margin-bottom: 0; list-style-type: none; height: 100%; line-height: 48px; } ul#bb-first-ul > li { display: inline-block; height: 100%; } li.active { position: relative; } li.active::after { content: ""; position: absolute; top: 20px; left: -3px; width: 8px; height: 8px; background: url(../images/down.png) no-repeat; } ul#bb-first-ul > li > a { color: #333; font-size: 13px; padding: 0 8px; display: block; float: right; } ul#bb-first-ul > li > a:hover { text-decoration: none; } ul.bb-submenu { position: absolute; top: 48px; right: 0; min-width: 160px; height: auto; background-color: #fff; padding-right: 0; list-style-type: none; z-index: 1; display: none; } ul.bb-submenu > li:hover { background-color: #f9f9f9; } ul.bb-submenu > li > a { color: #333; font-size: 12px; padding: 0 8px; display: block; text-align: center; } ul.bb-submenu > li > a:hover { text-decoration: none; } کدهای جی کوئری : $("ul#bb-first-ul > li").has("ul").addClass("active"); $("ul#bb-first-ul > li > ul").addClass("bb-submenu"); $("ul#bb-first-ul > li.active").hover(function() { $(" > ul.bb-submenu", this).stop().slideToggle(400); }, function() { $(" > ul.bb-submenu", this).stop().slideToggle(400); }); البته همیشه اینطور نمیشه. اما معمولا اتفاق میفته. ممنون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری