unid_user

css
مشکل با نمایش تمام زیر منوها با رفرش صفحه مرورگر

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود

دوستان گرامی ، نمیدونم چرا وقتی صفحه مرورگر رو رفرش میکنم، تمام زیر منوها دیده میشه! کسی میدونه علت چیه.

با اینکه من تگ ul رو diplay: none دادم.

با تشکر و سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام؛ وقتتون بخیر

لطف کنید و لینک وبسایت خودتون رو بدید تا کد های سی اس اس سایتتون رو بررسی کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 4/29/2019 at 23:26، Ehsan Np گفته است :

سلام؛ وقتتون بخیر

لطف کنید و لینک وبسایت خودتون رو بدید تا کد های سی اس اس سایتتون رو بررسی کنم.

سلام.

وب سایت لوکال هستش. کدهای css و jquery رو میزارم لطفا بررسی کنید.

nav#bb-main-nav {
  background-color: #f1f1f1;
  height: 48px;
  max-height: 48px;
}
ul#bb-first-ul {
  padding-right: 0;
  margin-bottom: 0;
  list-style-type: none;
  height: 100%;
  line-height: 48px;
}
ul#bb-first-ul > li {
  display: inline-block;
  height: 100%;
}
li.active {
  position: relative;
}
li.active::after {
  content: "";
  position: absolute;
  top: 20px;
  left: -3px;
  width: 8px;
  height: 8px;
  background: url(../images/down.png) no-repeat;
}
ul#bb-first-ul > li > a {
  color: #333;
  font-size: 13px;
  padding: 0 8px;
  display: block;
  float: right;
}
ul#bb-first-ul > li > a:hover {
  text-decoration: none;
}
ul.bb-submenu {
  position: absolute;
  top: 48px;
  right: 0;
  min-width: 160px;
  height: auto;
  background-color: #fff;
  padding-right: 0;
  list-style-type: none;
  z-index: 1;
  display: none;
}
ul.bb-submenu > li:hover {
  background-color: #f9f9f9;
}
ul.bb-submenu > li > a {
  color: #333;
  font-size: 12px;
  padding: 0 8px;
  display: block;
  text-align: center;
}
ul.bb-submenu > li > a:hover {
  text-decoration: none;
}

کدهای جی کوئری :

$("ul#bb-first-ul > li").has("ul").addClass("active");
  $("ul#bb-first-ul > li > ul").addClass("bb-submenu");
  $("ul#bb-first-ul > li.active").hover(function() {
    $(" > ul.bb-submenu", this).stop().slideToggle(400);
  }, function() {
    $(" > ul.bb-submenu", this).stop().slideToggle(400);
  });

البته همیشه اینطور نمیشه. اما معمولا اتفاق میفته.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط noorian
      سلام دوستان
      من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)
       
      اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :
      این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.
      چطوری این مشکل رو رفع کنم؟

    • توسط Ali.soleimani1378@
      سلام دوستان خسته نباشید
      برای ساخت صفحات سایت از افزونه المنتور و المنتور پرو استفاده کردم و فوق العاده برام کار راه انداز بوده
      منتها الان میخوام برای عکس ها و آیکون هام یه قالب شش ضلعی درست کنم
      درست مثل این سایت
      http://flatmode.com/
       
      اما المنتور امکان انتخاب قالب رو بهم نمیده
      حداکثر امکان گرد کردن حاشیه رو میده
      اما شش ضلعی نمیشه باهاش ساخت

      میخواستم ببینم آیا میشه از قسمت CSS افزونه المنتور یا خود بخش CSS اضافی قالب این مساله رو بهش تزریق کرد؟

      خیلی مهمه لطفا کمک کنید
    • توسط amir5250
      با عرض سلام
      دوستان من قالب kahuna رو از مخزن وردپرس دانلود کردم و استایل هاش رو توی سیستمم تغییر دادم و با استفاده از localhost تغییرات رو چک میکردم و مشکلی نداشتن، اما حالا که قالب رو روی وردپرس نصب کردم قالب مثل روز اولش شده و استایل هایی که بهش دادم رو نمی خونه. من استایل جدیدی هم بهش اضافه نکردم فقط همون استایل های قبلی رو ویرایش کردم،آخه مگه غیر از style.css و rtl.css راه دیگه ای برای استایل دهی هست؟ جالب اینجاست با اینکه اسکرین شات رو هم عوض میکنم ولی اسکرین شات اولیه خودش رو نمایش میده...کسی میدونه باید چیکار کنم؟
      در ضمن از ویرایشگر وردپرس هم که استفاده میکنم همه تغیراتی که به استایل ها دادم هستشون 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، می خوام با کلیک کردن روی یه تگ a هر بار سه تا از تگ های div که کلاس items رو دارن نمایش داده بشه یا به اصطلاح laod بشه.
      شبیه این دکمه توی سایت ها زیاد دیدم و لی آموزش هایی که دربارش هست برای من زیاد مناسب نیست و نتونستم درست کنم.
      با تشکر و سپاس