chetorir 8 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام من به تازگی یک مشکلی با گرویتی فرم دارم. وقتی که فرم رو حالت Ajax فعال قرار میدم فرم درست اجرا نمیشه! یعنی اون اعلان که پیام شما با موفقیت ارسال شده بهش نشون داده نمیشه. جالبه وقتی ajax رو غیر فعال میکنم به خوبی کار میکنه. نکته خیلی عجیب اینکه من روی دوتا سیستم یک قالب یکسان دارم (قالب خبرخوب|Good News) که در سایت اول به خوبی نمایش داده می شود و مشکلی با ajax فعال ندارم ولی در سایت دوم این مشکل وجود دارد! چندتا جا رو هم بررسی کردم ولی نتیجه ای نداشت حتی اقدام به غیر فعال کردن کتابخونه پیش فرض جی کوئری وردپرس هم کردم ولی مشکل برطرف نشد. چه کاری باید انجام بدم تا این مشکل حل بشه؟ با تشکر لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام احتمالا مشکل از قالبتون باشه هماهنگ با ایجکس گراویتی فرم نیست لینک به ارسال
chetorir 8 ارسال شده در اردیبهشت 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در 2 ساعت قبل، poshenama گفته است : سلام احتمالا مشکل از قالبتون باشه هماهنگ با ایجکس گراویتی فرم نیست سلام؛ اخه دقیقا همین قالب روی هاست دیگه هیچ مشکلی نداره خیلی عجیبه برام ممنونم لینک به ارسال
marvian 0 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام دقیقا من هم چنین مشکلی دارم یعنی اصلا در دو سایت چنین اتفاقی نیفتاده بلکه در یک سایت، قبلا حالت ajax گراویتی درست بود اما الان در این حالت هیچ اتفاقی رخ نمیده و اصلا فرم ثبت نمیشه!! و اتفاقا قالب رو هم تغییر ندادم!! اگر به نتیجه ای رسیدید خبر کنید. ممنونم لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام بحث در مورد محصولات تجاری در انجمن ممنوع هست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری