afshin171 314 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 سلام و خسته نباشید بنده میخوام مثبل تصویر نمونه چندتا فایل تو یه صفحه قرار بدم و واسه هر محصولی یه قیمت تعیین کنم که وقتی روش کلیک کرد به سبد خرید اضافه بشه کسی می دونه چطور میشه این کارو انجام داد یا آموزشی داره چون بنده وقتی محصول میزارم فقط می تونم یه فایل قرار بدم و فقط واسه اون فایل قیمت تعیین کنم از این افزونه Easy Digital Downloads استفاده میکنم و تصویر پایین هم از این افزونه استفاده کرده لینک به ارسال
Ehsan Np 75 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 سلام؛ شما دوتا راه دارید. 1. یه محصول با چند ویژگی تعریف کنید و فایل های خودتون رو با قیمت های مختلف ارائه کنید برای اینکه از این ویژگی استفاده کنید باید موقع ثبت یه محصول؛ گزینه Enable Variable pricing (نمیدونم تو EDD به فارسی چی ترجمش کردن) اما جاش دقیقا بالای محلی هست که لینک محصول خودتون رو تنظیم میکنید. 2. مورد دوم این هست که شما هر محصول رو به صورت جداگانه تعریف کنید و با استفاده از کد کوتاه؛ اون محصول رو توی صفحه خودتون نمایش بدید. اگر سوالی داشتید، در خدمتم. لینک به ارسال
chetorir 8 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در در 4/20/2019 at 13:20، afshin171 گفته است : سلام و خسته نباشید بنده میخوام مثبل تصویر نمونه چندتا فایل تو یه صفحه قرار بدم و واسه هر محصولی یه قیمت تعیین کنم که وقتی روش کلیک کرد به سبد خرید اضافه بشه کسی می دونه چطور میشه این کارو انجام داد یا آموزشی داره چون بنده وقتی محصول میزارم فقط می تونم یه فایل قرار بدم و فقط واسه اون فایل قیمت تعیین کنم از این افزونه Easy Digital Downloads استفاده میکنم و تصویر پایین هم از این افزونه استفاده کرده سلام بنظرم میتونی دکمه خرید رو خودتون مستقیم درست کنید. اول از همه بهتره یه درگاه پرداخت واسطه ای تهیه کنید. دوم برای محصولات قیمت و لینک اختصاصی بگیرید و روی دکمه های خرید ست کنید. بنظرم از هر افزونه ای بهتره. نکته مثب درگاه های واسطه ای اینکه اگه خودتونم نخواهید دکمه پرداخت درست کنید این امکان رو بهتون میده که هم لینک پرداخت درست کنید یا اینکه دکمه پرداخت درست کنید تازگیا یه سری گزارش اومده که بعضی از وب سایت های وردپرسی به یک سایت دیگه ریداریکت میشن. پیشنهاد میکنم از افزونه های غیر ضروری استفاده نکنید. موفق باشید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری