chem 61 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 سلام از هاست دانلود جهت میزبانی فایل های EDD استفاده می کنم. چطور می تونم کاری کنم که کلا لینک های هاست دانلود در نتایج سرچ گوگل، بینگ و... نشون داده نشه؟ و کاملا محافظت شده بمونه لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 در 15 ساعت قبل، chem گفته است : سلام از هاست دانلود جهت میزبانی فایل های EDD استفاده می کنم. چطور می تونم کاری کنم که کلا لینک های هاست دانلود در نتایج سرچ گوگل، بینگ و... نشون داده نشه؟ و کاملا محافظت شده بمونه سلام وقت بخیر خود افزونه EDD همین کار میکنه لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در فروردین 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 در 56 دقیقه قبل، afshin171 گفته است : سلام وقت بخیر خود افزونه EDD همین کار میکنه درود اره اون که میدونم منظور اینه که خودلینک های هاست دانلود در نتایج گوگل نشون داده نشه لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 در 44 دقیقه قبل، chem گفته است : درود اره اون که میدونم منظور اینه که خودلینک های هاست دانلود در نتایج گوگل نشون داده نشه در این مورد به نظرم از مسئول هاست سوال بپرسین بهتر می تونن کمک تون کنن و راهنمایی کنن لینک به ارسال
Ehsan Np 75 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 (ویرایش شده) در 19 ساعت قبل، chem گفته است : سلام از هاست دانلود جهت میزبانی فایل های EDD استفاده می کنم. چطور می تونم کاری کنم که کلا لینک های هاست دانلود در نتایج سرچ گوگل، بینگ و... نشون داده نشه؟ و کاملا محافظت شده بمونه سلام؛ یه فایل با عنوان robots.txt توی هاست خودتون ایجاد کنید و کد زیر رو به اون اضافه کنید : User-agent: * Disallow: / توجه داشته باشید که اگه الان اطلاعاتی از شما توی گوگل ایندکس شده؛ این کد ممکنه براتون جوابگو نباشه. (قبلا خودم ازش استفاده کردم و برای سایتی که ایندکس شده بود؛ کار نکرد.) اما موقعی که هیچی ایندکس نشده باشه، جوابگو هست. ویرایش شده فروردین 98 توسط Ehsan Np 1 لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در 23 ساعت قبل، chem گفته است : درود اره اون که میدونم منظور اینه که خودلینک های هاست دانلود در نتایج گوگل نشون داده نشه عزیزز گوگل فایل هایی را لیست میکنه و نشون میده که بتونه متنشو بخونه. مثل فایل pdf و word و ... شما هر فایلی که داشته باشید و zip کنید گوگل نمیتونه بخونه و لینکشو نشون بده. فقط کافیه قبل از اپلود کردن در هاست یا وردپرس زیپ کنید و سپس اپلود کنید. لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در اردیبهشت 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در 33 دقیقه قبل، sir1 گفته است : عزیزز گوگل فایل هایی را لیست میکنه و نشون میده که بتونه متنشو بخونه. مثل فایل pdf و word و ... شما هر فایلی که داشته باشید و zip کنید گوگل نمیتونه بخونه و لینکشو نشون بده. فقط کافیه قبل از اپلود کردن در هاست یا وردپرس زیپ کنید و سپس اپلود کنید. مشکل اینجاست که در حال زیب شده هم لینک های هاست دانلود در نتایج گوگل نشون داده میشه!! فعلا با همون کدی که دوستمون دادند میرم جلو ببینم چی میشه لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در 4 ساعت قبل، chem گفته است : مشکل اینجاست که در حال زیب شده هم لینک های هاست دانلود در نتایج گوگل نشون داده میشه!! فعلا با همون کدی که دوستمون دادند میرم جلو ببینم چی میشه تا حالا این مورد را ندیدم. شاید هم به تنظیمات هاست برگرده که بایستی با پشتیبان بگید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری