رفتن به مطلب

مشکل در سئوی مطالب

پست های پیشنهاد شده

سلام

من یه مشکل جدی در سئو ی مطالب سایتم و نه صفحات ثابت دارم. اونم اینه همون طور که میبینید فقط صفحات استاتیک ایندکس میشن و نه مطالب.

چی کار کنم؟؟؟؟

از افزونه xml site maps استفاده میکنم

http://www.rombazaar.ir/sitemap.xml

ببینید لطفا:

site:rombazaar.ir

لطفا کمک کنید :wub:

تنظیمات xml site map

w9rgxb4dekfk31git3q.png

8h4rtolma4eb0zh5bkf3.png

لینک به ارسال

این نشانی سایت مپ پست های شماست

شما کلاً 2 تا پست بیشتر منتشر نکردید

از طرفی ببینید در تنظیمات سایت مپ، پست ها رو Exclude نکرده باشید

در نهایت اینکه سایت مپ رو rebuild کنید

• امتیاز 4
لینک به ارسال

تنظیمات کاملاً اشتباهه . prioritie رو برای صفحه اصلی باید 1 در نظر بگیرید و برای پست ها 0.9 و به ترتیب اهمیت بیاید پایین .

در قسمت change frequencies هم باید صفحه اصلی رو اگر هر روز پست میدید برابر "روزانه" و اگر هفتگی پست میدید به هفتگی تغییر بدید . پست ها رو بسته به تغییرات احتمالی یک هفته - یک ماهه و یا یک ساله تنظیم کنید . الان مشخص کردید پست هایی که میزنید مرتب بصورت روزانه در حال تغییره در صورتی که شما پست ها رو تغییر نمیدید . صفحات استاتیک رو زدید یکساله و این درسته . چون ممکنه در طول یک سال فقط یکبار اطلاعات اون صفحات رو ویرایش کنید .

تنظبمات رو درست اعمال کنید .

• امتیاز 4
لینک به ارسال

پست های ایشون الان مپ شدند - تنظیمات سایت مپ هم به جز include و exclude صرفاً برای پینگ و اولویت قرار گیری در فایل xml‌ است.

سایت مپ طوری عمل می کنه که به محض انتشار و یا تغییری در مطلب، اون رو مپ می کنه مگر اینکه باگ داشته باشه

• امتیاز 4
لینک به ارسال

پست های ایشون الان مپ شدند - تنظیمات سایت مپ هم به جز include و exclude صرفاً برای پینگ و اولویت قرار گیری در فایل xml‌ است.

سایت مپ طوری عمل می کنه که به محض انتشار و یا تغییری در مطلب، اون رو مپ می کنه مگر اینکه باگ داشته باشه

مرسی از جواب همه ی دوستان. :) و اما:

من الان دارم دوباره نصب میکنم و یه گزارش میدم الان.

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...