xboby 0 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 با عرض سلام ، من جدیدترین نسخه وردپرس ( هم نسخه فارسی wordpress-5.1-fa_IR.zip و هم نسخه انگلیسی wordpress-5.1.1.zip ) را نصب کردم ولی برخلاف نسخه های قبلی فهرست در صفحه اصلی آن بهم ریخته است و بصورت افقی است و بصورت ستون عمودی در سمت راست یا چپ قرار نگرفته است که اسکرین شات انها را در اینجا ضمیمه کرده ام. لطفا در آن مورد راهنمائی بفرمائید. متشکرم لینک به ارسال
xboby 0 ارسال شده در فروردین 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 من قالبی نصب نکردم ؛ تنها وردپرس های فارسی و انگلیسی را نصب کردم: بایستی قالب های پیش فرض وردپرس باشند. متشکرم لینک به ارسال
xboby 0 ارسال شده در فروردین 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 با سلام و تشکر ، در نسخه جدید که قبلا عرض کردم ،آیتم های ؛ " سربرگ " و " پس زمینه " را نمی توانم در پیشخوان admin پیدا کنم: در کجا وجود دارند؟ خیلی متشکرم لینک به ارسال
xboby 0 ارسال شده در فروردین 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 در نسخه جدید، در قسمت « نمایش » و نه در دیگر قسمت ها و ایتم ها ، ایتم های؛ « سربرگ » و « پس زمینه » وجود ندارند !؟! لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 در 8 ساعت قبل، xboby گفته است : در نسخه جدید، در قسمت « نمایش » و نه در دیگر قسمت ها و ایتم ها ، ایتم های؛ « سربرگ » و « پس زمینه » وجود ندارند !؟! شما از یه قالب اخصصاصی بر فرز مثال: قالب مکس شاپ استفاده کن میتونی همه جارو مطابق سلیقه طراحی کنی! هم از تنظمیات اخصاصی قالب و هم خود پوسته! 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری