HADI.RBL 0 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 در 31 دقیقه قبل، HADI.RBL گفته است : سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. قالب و خودتون طراحی کردین؟ لینک به ارسال
HADI.RBL 0 ارسال شده در فروردین 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 خیر یک قالب از همین سایت تهیه کردم و معتبره لینک به ارسال
HADI.RBL 0 ارسال شده در فروردین 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 وقتی منتشر میشه و میزنم نمایش برگه صفحه رو نشون میده اما وقتی میرم توی سایت صفحه اصلی توی نوار باید بیاد نمیاد لینک به ارسال
w3parsi 20 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 باید از قسمت فهرست ها برگه ای که اضافه کردید به فهرست سایتتون اضافه کنید تا نمایش بده 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری