__ MOJTABA __ 143 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامو خسته نباشید به تیم قوی و فعال وردپرس پارسیمیخاستم منو در ضمینه تغییر صفحه ورود پیشفرض وردپرس کمک کنیدمیخوام مثل این صفحه رو برای صفحه ورودبسازمhttp://www.sepanta.com/بتونم بالاش رو یه فهرست دلخواه بزارملوگو سایت رو قرار بدمویژگی های سایت رو قرار بدم یا چندتا از آخرین پست ها نمایش داده بشه (با تصویر شاخص باشه جالب تر میشه)لینک چندتا ازصفحات ثابت مثل (ثبت نام ، تماس با ما و ... رو بزارم)باعث خجالته که در جمع شما دوستان حرفه ای این خصوصیات من باشه تازه کار ، آشنایی بسیار کم در کد نویسی و ... 1 لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلام - یه پیشنهاد سادهپوسته ی arras رو انتخاب می کنی - اسلایدرشو حذف می کنی - 2 قسمت زیر اسلایدرشم حذف می کنیفقط بخش نیوز باقی میمونه - با تصویر شاخص و تعیین می کنی که مثلاً 4 یا 5 تا از آخرین پست ها رو تو اونجا نمایش بدهدر ساید هم فرم لاگین قرار بدیدمنو های بالا رو هم که به سادگی و سایر .....پوسته ی arras رو به این دلیل پیشنهاد دادم چون نسخه ی اصلیش بدون نیاز به دستکاری راست چین شده و قابلیت افزودن باکس های متعدد رو داره ( از پست یا از پیج) 5 لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 البته اگر میخواین این صفحه ایستا باشه بهتره یه پیج ایجاد کنید و استایل و فراخوانی های خاص خودشو بهش بدید - و بعد این صفحه رو به عنوان صفحه ی اصلی سایتتون تعیین کنید - این راحت تره 4 لینک به ارسال
__ MOJTABA __ 143 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 البته اگر میخواین این صفحه ایستا باشه بهتره یه پیج ایجاد کنید و استایل و فراخوانی های خاص خودشو بهش بدید - و بعد این صفحه رو به عنوان صفحه ی اصلی سایتتون تعیین کنید - این راحت ترهممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید که این صفحه ایستا رو ایجاد کنمالبته میخام شبیه چیزی باشه که عکسشو ضمیمه کردم 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلاماین مباحث رو مطالعه کنید:عضویت با فیلد دلخواه و راحت تر در وردپرسفرم عضویتفرم ثبت نام دلخواهبا همین متدها میشه بخش ورود رو هم ایجاد کرد.البته افزونه theme my login هم میتونه کار رو براتون راحتتر کنه و شما فقط استایل بندی کنید. 5 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامببخشیدپوسته arras رو فعال کردم بازم ارور داد و سایت بالا نمیاد.Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/u557758083/public_html/wp-includes/widgets.php on line 777کلا من زیاد از این جور مشکلات میبینم. چرا؟ 2 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامببخشیدپوسته arras رو فعال کردم بازم ارور داد و سایت بالا نمیاد.Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/u557758083/public_html/wp-includes/widgets.php on line 777کلا من زیاد از این جور مشکلات میبینم. چرا؟قالب رو که از نت دانلود کردی یک بار خودتون اون رو " آن زیپ " کنید بعد که آن زیپ همون قایل رو دوباره " زیپ" کنید و فایل جدید رو اپلود کنید ! 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری