edmanc 0 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 سلام ؛ من از یک قالب آماده برای وب سایتی استفاده کرده ام. در سرعت صفحات این سایت با مشکل مواجه شدم از افزونه های زیادی از جمله راکت و ... استفاده کردم و فایده ای نداشت اما در نهایت متوجه شدم که مشکل از بهینه سازی تصاویر و شلوغ بودن صفحات نیست به طوری که 1 صفحه خالی بدون محتوا ایجاد کردم و دیدم حدودا 100 ریکوئست ارسال می شود و حدودا 2 مگابایت حجم دارد (صفحه خالی) نهایتا به این نتیجه رسیدم که ( درست یا غلط بودنش رو نمیدونم ) ، مشکل از فایل هایی است که در هدر اینکلود شده و ممکن است در صفحاتی که به آنها نیازی ندارم هم این فایل ها لود شود ، مثلا من در صفحه اصلی شاید به بسیاری از این فایل ها نیازی نداشته باشم ، ولی این فایل ها در حال بارگزاری است . ولی اینکه کدوم فایل ها ضروریه ، کدوم ضروری نیست و هرکدام برای چه بخشیه رو متوجه نمیشم و حل این مشکل رو برام سخت تر کرده حالا برای رفع این مشکل به راهکاری احتیاج دارم ، که با استفاده از توضیحاتی دقیق و کاربردی و علمی ، با راهنمایی شما بتونم خودم این مشکل رو به طور کامل حل کنم و هزینه ای هم اگر داره پرداخت می کنم. این هم لینک صفحه خالی ایه که توی سایت درست کردم : https://goo.gl/a12Jjq نقل قول لینک به ارسال
nikanwp 629 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 ظاهرا امکان راست کلیک کردن نیست روی صفحتون. برش دارید که بشه بررسیش کرد . نقل قول لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 (ویرایش شده) در 21 دقیقه قبل، دنیای وردپرس گفته است : ظاهرا امکان راست کلیک کردن نیست روی صفحتون. برش دارید که بشه بررسیش کرد . برای نمایش inspect میتونید از شورت کی ctrl+shift+i استفاده کنید. به راست کلیک نیازی نداره. ویرایش شده اسفند 97 توسط unid_user نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .