محمدرضاا 0 ارسال شده در بهمن 97 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 سلام من از یه افزونه ثبت نام استفاده کردم و وقتی خواستم تستش کنم دیدم کار نمیکنه که هیج تازه نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم و ارور ۴۰۴ میدهو اصن دیگه صفحه مدیریت رو نمیاره.ممنون میشم کمکم کنید و بگید که چطوری درستش کنم و اینکه یه افزونه ثبت نام معرفی کنید که اذیت نکنه و مشکل پیش نیاره.ممنوگ لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در بهمن 97 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 در ۱ ساعت قبل، محمدرضاا گفته است : سلام من از یه افزونه ثبت نام استفاده کردم و وقتی خواستم تستش کنم دیدم کار نمیکنه که هیج تازه نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم و ارور ۴۰۴ میدهو اصن دیگه صفحه مدیریت رو نمیاره.ممنون میشم کمکم کنید و بگید که چطوری درستش کنم و اینکه یه افزونه ثبت نام معرفی کنید که اذیت نکنه و مشکل پیش نیاره.ممنوگ سلام دوست عزیز، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید برید داخل هاستتون و در فولدر wp-content فولدر plugins اون افزونهی ثبت نامی که نصب کردید رو پیدا کنید و اسمش رو تغییر بدید تا غیرفعال بشه، بعدش دیگه باید بتونید وارد پنلتون بشید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری