Mohammad Bazli 107 ارسال شده در بهمن 97 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 سلام و خسته نباشید و امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان بنده سایت قبلیم حذف شد به دلایلی! و اینکه روی اون سایت افزونه amp وردپرس فعال بود... حالا بعد اینکه سایت جدید و ساختم و با مشکلات ایندکس قبلی 404 و ... دستو پنجه نرم کردم با یه مشکلی به نام amp که برای موبایله برخوردم که آخر هر مطلب amp میاره و وقتی تغییر مسیر میزنم میگه ادرس از قبل موجوده یعنی خود ادرس ثبت میشه ولی amp نه! تصاویر گویاست: کسی میتونه راه حلی بگه؟ لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در بهمن 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 در 5 دقیقه قبل، Mohammad Bazli گفته است : سلام و خسته نباشید و امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان بنده سایت قبلیم حذف شد به دلایلی! و اینکه روی اون سایت افزونه amp وردپرس فعال بود... حالا بعد اینکه سایت جدید و ساختم و با مشکلات ایندکس قبلی 404 و ... دستو پنجه نرم کردم با یه مشکلی به نام amp که برای موبایله برخوردم که آخر هر مطلب amp میاره و وقتی تغییر مسیر میزنم میگه ادرس از قبل موجوده یعنی خود ادرس ثبت میشه ولی amp نه! تصاویر گویاست: کسی میتونه راه حلی بگه؟ البته با ریدایرکشن اینکارو کردم جوابی نگرفتم!!! یا اینکه اشتباه زدم! /(.*)\/amp https://mysite.com/$1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری