رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....

میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟

 اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟

خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره:(

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 32 دقیقه قبل، mahsa98 گفته است :

سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....

میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟

 اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟

خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره:(

سلام

من با ACF کار نکردم، اما احتمالا توی خروجی یه کلاس یا آی‌دی باید داشته باشه، شما همونو پیدا کنید و براش استایل بنویسید،‌ اگر نتونستید لینک صفحه رو بدید تا راهنماییتون کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 5 ساعت قبل، mahsa98 گفته است :

سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....

میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟

 اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟

خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره:(

در صفحه ویرایش زمینه های دلخواه، امکان افزودن کلاس هست.

 

1545.PNG

ویرایش شده توسط MohamamdZarei

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 40 دقیقه قبل، MohamamdZarei گفته است :

امکان افزودن کلاس هست.

خیلی ممنون از پاسختون. الان اینجا باید کلا کلاس رو تعریف کنم؟ یا کلاس رو باید جای دیگه تعریف کنم و اینجا اسمش رو بیارم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 10 دقیقه قبل، mahsa98 گفته است :

خیلی ممنون از پاسختون. الان اینجا باید کلا کلاس رو تعریف کنم؟ یا کلاس رو باید جای دیگه تعریف کنم و اینجا اسمش رو بیارم؟

توی اون فیلدی که @MohamamdZarei عزیز، با ستاره مشخص کردن می‌تونید اسم دلخواه بنویسید که توی خروجی قالبتون به عنوان اسم کلاس استفاده بشه، مثلا اسمش رو بذارید ostad

بعد برای اینکه فیلد توی خروجی، اون ظاهری که شما می‌خواین رو بگیره، کافیه توی فایل css براش استایل تعریف کنید، مثلا اگر بخواین دورش یه کادر قرار بگیره می‌تونید اینجوری بنویسید:

.ostad {
	border: 1px solid red;
}

استایل رو باید با توجه به نیازتون تغییر بدید دیگه، 1px اندازه‌ی کادر دورش هست، solid شکلش (که به صورت یک خط معمولی هست) و red رنگش.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad1214
      سلام خسته نباشید دوستان 
      یک مشکلی ایجاد شده برای بنده اینکه میخوام مطلبی منتشر کنم دمه انتشار و پیش نمایش تغییرات غیر فعال میشود باید چیکار کنم ؟
    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
×
×
  • اضافه کردن...