رفتن به مطلب
onyx

مشکل فراخوانی متغیر GravityForms در زبان انگلیسی

پست های پیشنهاد شده

سلام

من فرم چند صفحه ای با GravityForms ساختم که در پایان داخل صفحه اخر  (فیلد HTML) محتویات چند فیلد از نوع عددی که داخلش فرمول هست قرار دادم. فرم در زبان فارسی مشکلی نداره اما در زبان انگلیسی متوجه متغیر ها نیست. فرم با wpml ترجمه شده.

مثلا در فرم فارسی وقتی فیلد رو به صورت {ارز مقصد:4} می نویسم و فراخوانی میکنم محتویاتش که دلار هست رو نشون میده اما در زبان انگلیسی به همین شکل {ارز مقصد:4} نشون داده میشه و هیچ تغییری نمیده.

مشکل از کجا میتونه باشه؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط sae13
      سلام من توی یه منو مدیریتم یه فرم گراویتی فرمز رو فراخانی کردم
      ```
      add_action( 'admin_menu', 'teacher_form_menu' ); function teacher_form_menu() { add_submenu_page( 'hsaja_settings', __( 'Adding new Teacher', 'wp-hsaja' ), __( 'New Teachers', 'wp-hsaja' ), 'level_6', 'hsaja_add_teacher', array( $this, 'teacher_form_html' ) ); } function teacher_form_html(){ add_action('init',function (){ gravity_form_enqueue_scripts(3,true); }); gravity_form( 3, $display_title = true, $display_description = true, $display_inactive = false, $field_values = null, $ajax = false, $echo = true ); } ```
       
      فرمم بالا میاد ولی بدون کتابخونه های جاوا اسکریپتیش

       
      باید این شکلی میشد
       

       
       
      من این دو دستورم قبل از اجرای تابع gravity_form() اجرا کردم ولی هیچکدوم حاجت ندادن
      `add_action('admin_head','gravity_form_enqueue_scripts'); or gravity_form_enqueue_scripts()`
      کسی می‌تونه راهنمایی کنه چطور میتونم کتابخونه‌های مورد نیازش رو فراخونی کنم؟
      https://wordpress.stackexchange.com/questions/365217/load-graviryforms-scripts-in-dashboard-admin-menu
    • توسط irannutshell
      سلام روزبخیر
      من وبسایتمو (sg-casting.com) با wpml دو زبانه کردم. همه چی اوکیه ولی هرچی String ترجمه میکنم ثبت میکنم بازم تغییری نمیکنه. مثلا صفحه 404 و کپی رایت فوترو انگلیسی میکنم اما بازم میرم میبینم فارسیه
    • توسط omid1374
      سلام خسته نباشید دوستان
      من از افزونه WPML  برای دوزبانه کردن سایتم استفاده میکنم همه چیز درسته اما پست ها خیر
      وقتی ترجمه ای اضاف میکنم به پستهای فارسیم و سیو میکنم و بعد از اون url پست انگلیسی رو فراخوانی میکنم ارور 404  میده . مثل اینکه بگم اصلا ترجمه ایجاد نکردم در صورتی که این طور نیست .
      این ادرس وبلاگ ترجمه شده من هست https://iranmatou.com/en/blog/
      حتی وقتی میخوام فراخوانی هم کنم لینک ادامه مطلب رو en رو از URl حذف میکنه . دوستان اگر کسی میدونه مشکل چی هست ممنون میشم راهنماییم کنه .
    • توسط amir2qi
      با سلام
      دوستان من میخواستم بعد از عوض کردن زبان در سایت فونت سایت هم عوض بشه . مثلا زبان فارسی با فونت ایران سنس و انگلیسی با یه فونت دیگه باشه  در ضمن از افزونه  wpml  استفاده کردم . توضیح دیگه اینکه سایت فروشگاهی هست و امکان بردن زبان دوم به زیردامنه نیست.
      خیلی فوری احتیاج به کمک دارم .ممنون
    • توسط arash7970
      سلام من این افزونه نصب کردم اما توی استایل که صفحه نمایش داده نمیشه اما با عوض کردن اسلاید میاد در ضمن میدونم که از wpml هم پیشتیبانی میکند حالا دوتا مشکل دارم یکی اینکه در استاید مورد نظر من نمیاد دوم اینکه  وقتی روی گزینه انگلیسی میزنم دوباره به صفحه فارسی میاد گزینه ای هم برای لینک کردن ندارد صفحه انگلسی رو هم دارم
      اگر کسی از دوستان راهنمایی کند ممنون میشوم
×
×
  • اضافه کردن...