رفتن به مطلب

فارسی شدن نصف و نیمه وردپرس و ووکامرس

پست های پیشنهاد شده

من وردپرس و ووکامرس فارسی را بروز کرده و پس از آن قالب سایت رو هم بروز کردم و در ابتدا مشکلی نبود و پیشخوان وردپرس و ووکامرس مثل قبل کاملا فارسی بود.

ولی بعد از clear cash  کردن افزونه rocket همه چیز بهم ریخت و پیشخوان وردپرس بشکل نصف و نیمه فارسی شده. یعنی در بسیاری از منو ها برخی کلمات فارسی و برخی انگلیسی هستند.

همچنین خیلی از کلمات صفحه های ثبت سفارش، سبد خرید و تسویه حساب انگلیسی شده اند و ظاهر بدی به سایت داده اند.

ممنون میشم اگه کسی بتونه برای رفع مشکل منو راهنمایی کنه.

ویرایش شده توسط sh_amiri48
لینک به ارسال
در 16 ساعت قبل، sh_amiri48 گفته است :

من وردپرس و ووکامرس فارسی را بروز کرده و پس از آن قالب سایت رو هم بروز کردم و در ابتدا مشکلی نبود و پیشخوان وردپرس و ووکامرس مثل قبل کاملا فارسی بود.

ولی بعد از clear cash  کردن افزونه rocket همه چیز بهم ریخت و پیشخوان وردپرس بشکل نصف و نیمه فارسی شده. یعنی در بسیاری از منو ها برخی کلمات فارسی و برخی انگلیسی هستند.

همچنین خیلی از کلمات صفحه های ثبت سفارش، سبد خرید و تسویه حساب انگلیسی شده اند و ظاهر بدی به سایت داده اند.

ممنون میشم اگه کسی بتونه برای رفع مشکل منو راهنمایی کنه.

وقت بخیر

خصوصی در تماس باشید مشکلتون رو بررسی و حل کنم

موفق باشید

لینک به ارسال
در 12 دقیقه قبل، sh_amiri48 گفته است :

سلام. من چند روز پیش هم یه پیغام خصوصی فرستادم ولی مثل اینکه ثبت نشده. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

وقت بخیر من یه شماره تماسی براتون ارسال کردم و الان مجددا واستون ارسال میکنم تا واتساپ در تماس باشیم و مشکلتون رو بررسی کنم

موفق باشید

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...