رفتن به مطلب
SadraHkm

سوال مفهمومی در شئ گرایی جاوا اسکریپت

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

من شئ گرایی رو توی php کار کردم. الان دارم جاوا اسکریپت یاد میگیرم. توی بحث شئ گرایی توی این زبان وقتی میخوایم یک کلاس و شئ بسازیم بصورت زیر عمل میکنیم:

//Creating Class
function myClass(){
this.name = "reza";
  this.sleep = function (){
  document.write("Go Sleep !");
  }
}

//Creating Object of myClass
var person1 = new myClass();
person1.sleep();  // Go Sleep!

بعد من توی آموزشی که میبینم، دیدم این ساختار زیر رو شئ صدا میکنه و میگه با کد زیر هم میتونیم یک شئ بسازیم:

var mySon = {firstName:"Ali", age: 12}

این الان یک شئ عه یا یک کلاس ؟ من فکر میکنم این یک کلاس باشه. چون برای ساخت شئ باید از روی یک کلاس شئ بسازیم و از کلمه new استفاده کنیم...

اگر شئ هست، از روی چه کلاسی داره شئ میسازه ؟

ممنون میشم کمی توضیح بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام @SadraHkm

 

مورد اول که خوب یک کلاسه که با کلمه new اومدیم یه آبجکت (شی) از روی کلاس ساختیم.

مورد دوم خود آبجکت (شی) رو ریختیم توی متغییر mySon.

ارتباط مورد اول و مورد دوم اینه که مورد دوم حاصل ساخت آبجکت (شی) از روی یک کلاس هست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام @SadraHkm

 

مورد اول که خوب یک کلاسه که با کلمه new اومدیم یه آبجکت (شی) از روی کلاس ساختیم.

مورد دوم خود آبجکت (شی) رو ریختیم توی متغییر mySon.

ارتباط مورد اول و مورد دوم اینه که مورد دوم حاصل ساخت آبجکت (شی) از روی یک کلاس هست.

درسته. الان در کد دوم، از چه کلاسی داریم شئ میسازیم دقیقا ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، SadraHkm گفته است :

درسته. الان در کد دوم، از چه کلاسی داریم شئ میسازیم دقیقا ؟

مستقیم داریم آبجکت (شی) رو میسازیم بدون کلاس.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط Reka
      چطور با استفاده از  افزونه پارسی دیت میتونم خروجی جاوا اسکریپت رو تغییر بدم؟
      تابعی در افزونه پارسی دیت هست که بتونه روی جاوا اسکریپت تغییر ایجاد کنه؟
      میخوام روی خروجی این کد جاوا اسکریپت، شمسی سازی رو اعمال کنم.
      var d = new Date
      خروجی الان به این صورته
      Sun Mar 15 2020 07:36:16 GMT+0330 (Iran Standard Time)
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
      من داشتم تمرین میکردم که یه کتابخونه ساده بسازم. بعد به یه مشکلی برخوردم. من دو تا متد نوشتم. تو یکی از اونها، اون یکی رو صدا زدم. ولی کار نمیکنه و مقداری که برمیگردونه undefined هست.
      میشه لطفا راهنمایی کنید که مشکلش چی هست. با تشکر فراوان
      (function (window) { function mathLibrary() { this.plusNums = function (x, y) { return Number(x) + Number(y); }; this.subNums = function(x , y) { this.plusNums(x,-y); } } if(typeof sadra_ml === 'undefined'){ window.sadra_ml = new mathLibrary(); }else { console.log("There is name conflict"); } })(window);  
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      برای لود کردن فایل های جاوااسکریپت میتونیم اسکریپت رو در تگ head یا قبل از تگ /body بذاریم. وقتی که در تگ head میذاریم، قبل از اینکه محتوای صفحه خونده بشن، این فایل لود میشه. ولی ایا وقتی در اخر صفحه ( قبل از /body ) هم گذاشته میشه، قبل از خونده شدن محتوای صفحه این فایل لود میشه یا بعدش یا همزمان باهاش ؟!
      بعد سوال دیگه اینکه اگه ما فایل رو در اخر سندمون لود کنیم، چه فرقی میکنه با اینکه از attribute defer استفاده کنیم ؟ این attribute که دقیقا همون کار رو انجام میده !
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
      باتشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، میخوام با فشردن هر کدوم از کلیدهای کیبورد ، width یک تگ div خاص رو هربار 5 پیکسل افزایش بدم. کد زیر رو خودم نوشتم ولی کار نمیکنه.
      var barWidth = $("#run-bar").width(); var barwidthplus = barWidth++; $("form#home-search-form input[type='text']").keypress(function() { barwidthplus++; alert(barwidthplus); $("#run-bar").css('width', 'barwidthplus + %'); }); با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری در فایل js رو به وسیله php یا توابع وردپرس داینامیک کنیم.
      مثلا یه متغیر در فایل js دارم که میخوام از طریق php یا توابع وردپرس هر بار که خواستم یک مقدار رو اختصاص بدم.
      با تشکر و سپاس
×
×
  • اضافه کردن...