unid_user

جی کوئری
مشکل با تابع last() در جی کوئری

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود

دوستان گرامی ، من یه منو نوشتم که می خوام border-bottom آخرین تگ a در هر کدام از زیر منوها رو با تابع last() در جی کوئری حذف کنم.

البته حذف می شه اما به این صورت که آخرین منویی که دارای زیر منو هست border تگ a رو حذف میکنه. و برای منوهای قبلی border-bottom وجود داره.

لطفا راهنمایی کنید.

var lasta = "li.dropdown > ul > li > a";
$(lasta).last().css('border-bottom', 'none');

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با css به صورت زیر درست شد. و بدون نیاز به جی کوئری

li.dropdown ul li:last-child a {
  border-bottom: none;
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ramy1908
      درود، وقت دوستان بخیر
      یه سوال خیلی خیلی تخصصی داشتم، من برای سایتم اسلایدر jQuery استفاده می کنم.
      چطور میتونم بخشی ایجاد کنم ادمین فقط بعضی از مطالب رو وارد اسلایدر کنه، نمیخوام که یه دسته جداگانه واسه اسلایدر ایجاد کنم.
      راهی وجود داره برای این کار؟
    • توسط Neon_63
      سلام همگی. من در سایتم وقتی محصولی رو وارد سبد خرید میکنم و میرم به صفحه پرداخت، بهم ارور زیر رو میده:
      کتابخانه جی کوئری قبل از شهر های ایران لود نشده است!
      و بعد هم که یه استان رو انتخاب میکنم، در قسمت شهر ها میزنه "یافت نشد!"
      قالبش رو هم خودم نوشتم، اسم سایت هم رصد بوک هست. از آخرین نسخه وردپرس و ووکامرس هم استفاده میکنم
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
      من داشتم تمرین میکردم که یه کتابخونه ساده بسازم. بعد به یه مشکلی برخوردم. من دو تا متد نوشتم. تو یکی از اونها، اون یکی رو صدا زدم. ولی کار نمیکنه و مقداری که برمیگردونه undefined هست.
      میشه لطفا راهنمایی کنید که مشکلش چی هست. با تشکر فراوان
      (function (window) { function mathLibrary() { this.plusNums = function (x, y) { return Number(x) + Number(y); }; this.subNums = function(x , y) { this.plusNums(x,-y); } } if(typeof sadra_ml === 'undefined'){ window.sadra_ml = new mathLibrary(); }else { console.log("There is name conflict"); } })(window);  
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، می خوام با کلیک کردن روی یه تگ a هر بار سه تا از تگ های div که کلاس items رو دارن نمایش داده بشه یا به اصطلاح laod بشه.
      شبیه این دکمه توی سایت ها زیاد دیدم و لی آموزش هایی که دربارش هست برای من زیاد مناسب نیست و نتونستم درست کنم.
      با تشکر و سپاس