2raj

عدم نمایش صحیح زیرمنوها

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و عرض ادب

جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم

حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید

آدرس سایت

سپاس

Untitled.png

ویرایش شده در توسط 2raj
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پایان منوی شما ختم میشه به خدمات مهاجرت که زیرمنوها تماما قابل مشاهده هستند

حتی در کد html وبسایت هم شما بررسی کنید بعد از اینها لینک منوی دیگری وجود نداره حتی بصورت زیرمنو

پس دقیقا مشکل شما کجاست؟

submenu-f.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 دقیقه قبل، sindots گفته است :

سلام

پایان منوی شما ختم میشه به خدمات مهاجرت که زیرمنوها تماما قابل مشاهده هستند

حتی در کد html وبسایت هم شما بررسی کنید بعد از اینها لینک منوی دیگری وجود نداره حتی بصورت زیرمنو

پس دقیقا مشکل شما کجاست؟

submenu-f.png

سلام ممنون بابت پیگیری
یعنی قطعات موتور هم به همین شکل هست؟
مشکل از کجاست یعنی باید صفحه رو کوچک کنم یا ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم

بله این موردهم ختم میشه به قطعات جانبی موتور

ظاهرا شما در لپ تاپ وبسایت رو مشاهده میکنید! درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، sindots گفته است :

خواهش میکنم

بله این موردهم ختم میشه به قطعات جانبی موتور

ظاهرا شما در لپ تاپ وبسایت رو مشاهده میکنید! درسته؟

بله با لپ تاپ مشاهده میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون زیاد از لپ تاپ خوشش نمیاد

میشه با کمی استایل این مورد رو تا حدی برطرف کرد اما بازهم بخواید بیشتر از این منو ایجاد کنید به مشکل بر میخورید مثل الان

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، sindots گفته است :

قالبتون زیاد از لپ تاپ خوشش نمیاد

میشه با کمی استایل این مورد رو تا حدی برطرف کرد اما بازهم بخواید بیشتر از این منو ایجاد کنید به مشکل بر میخورید مثل الان

ممنون از شما
باید از چه کدی برای حل این مشکل استفاده کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم

این کد رو در فایل استایل قالب قرار بدین

پس از ذخیره برای بارگذاری مجدد صفحه وبسایت از کلیدهای ترکیبی ctrl+f5 استفاده کنید

.zanbil-mega .dropdown-menu {
    width: 500px !important;
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet function wpb_comment_post( $incoming_comment ) { $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", ''', $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } function wpb_comment_display( $comment_to_display ) { $comment_to_display = str_replace( ''', "'", $comment_to_display ); return $comment_to_display; } add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1); add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1); remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );  
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط mah_h_tab
      سلام. 
      من در سایتم وقتی که با گوشی وارد میشم، اندازه ی مطالب سایت، طرف چپ فضای خالی هست. و همه ی صفحات هم این مشکل رو دارن حتی صفحات پیش فرض ووکامرس. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
      آدرس سایت هم هست:
      chocoraz.ir
    • توسط nabardi
      سلام راهی وجود داره که ثب سفارش به صورت گروهی انجام بشه مثلا بتونی برای یک محصول برای 10 کاربر هم زمان ثبت سفارش انجام بدی ؟
    • توسط kamalwp
      سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
       
      یه مشکل خیلی عجیبی برای من پیش اومده اونم اینکه تصاویر کراپ یا بریده شده سایتم که ابعاد خیلی کوچکتری دارن از تصاویر اصلی حجمشون دوبرابر بیشتر میشه به همین دلیلم حجم صفحه اصلیم خیلی زیاد میشه
      یعنی مثلا تصویر اصلیم که ابعاد 700 در 400 داره حجمش تقریبا 40 کیلوبایت هست توی تصویر کوچکتر با ابعاد 400 در 200 میشه 80 کیلو بایت
       
      ممنون میشم اگر این مورد براتون پیش اومده راهنمایی کنید تا بتونم رفعش کنم
    • توسط omid1374
      سلام دوستان یک سوال دارم . ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه
      میخوام داخل یک افزونه اماده یک  کد بذارم که سبب بشه داخل فانکشن قالب من یک کد درج بشه . داخل نت سرچ زدم تا به هوک ها رسیدم اما هوکی که این کارو برام انجام بده پیدا نکردم .
      ممنون میشم اگر کسی این طور هوکی رو میشناسه بهم بگه . هوکی روی فانکش قالب اثر میذاره