2raj 31 ارسال شده در دی 97 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 سلام و عرض ادب خدمت دوستان بنده یه مشکل دارم که داره زیادی اذیتم میکنه و اونم فراخوانی عکسها هست من از یک سایت دیگه برگه هارو خروجی گرفتم و در یه سایت دیگه درون ریزی کردم عکسهاشونم در پوشه مربوطه دخیره کردم ولی عکسهارو نمیخونه توی رسانه>کتابخانه هم که میرم اسم عکس رو میزنم ،میزنه عکس موجود نیست درصورتی که عکس رو با آدرس میشه دید لطفا راهنمایی بفرمائید لینک به ارسال
muhmdzarei 37 ارسال شده در دی 97 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 در 1 ساعت قبل، 2raj گفته است : سلام و عرض ادب خدمت دوستان بنده یه مشکل دارم که داره زیادی اذیتم میکنه و اونم فراخوانی عکسها هست من از یک سایت دیگه برگه هارو خروجی گرفتم و در یه سایت دیگه درون ریزی کردم عکسهاشونم در پوشه مربوطه دخیره کردم ولی عکسهارو نمیخونه توی رسانه>کتابخانه هم که میرم اسم عکس رو میزنم ،میزنه عکس موجود نیست درصورتی که عکس رو با آدرس میشه دید لطفا راهنمایی بفرمائید سلام، آدرس سایت ها رو قرار بدید تا از توضیحات نامربوط خودداری بشه لینک به ارسال
2raj 31 ارسال شده در دی 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 بعضی از عکسها اینطورن الان صفحه خدمات هم به همین شکله https://niyazerouz.com/خدمات/ لینک به ارسال
miladalizade 64 ارسال شده در دی 97 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 در 6 ساعت قبل، 2raj گفته است : سلام و عرض ادب خدمت دوستان بنده یه مشکل دارم که داره زیادی اذیتم میکنه و اونم فراخوانی عکسها هست من از یک سایت دیگه برگه هارو خروجی گرفتم و در یه سایت دیگه درون ریزی کردم عکسهاشونم در پوشه مربوطه دخیره کردم ولی عکسهارو نمیخونه توی رسانه>کتابخانه هم که میرم اسم عکس رو میزنم ،میزنه عکس موجود نیست درصورتی که عکس رو با آدرس میشه دید لطفا راهنمایی بفرمائید وقت بخیر در صورت نیاز خصوصی در ارتباط باشید براتون بررسی کنیم موفق باشید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری