irmmr

چگونه دسته بندی وردپرس برای هر پست را شناسایی کنم ؟

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من به یه مشکلی بر خوردم . می خواستم بدونم چطور میتونم در یک پست در حال نمایش دسته بندی رو تشخیص بدم . برای مثال در بخشی که داره پست نمایش داده میشه ، بگم اگه پست شامل دسته بندی "بازی" بود ، چاپ کن : Game و .....

منظورم همون شامل بودن یه دسته هست که اگر پست شامل دسته خاصی بود ، کاری که من میگم انجام بشه .

<?php
//این کد نیست ، فقط خواستم منظورمو برسونم !
if (دسته بندی شامل موضوع بازی بود) {
 echo "game !"; 
} else {
  echo "other !";
}
?>

ممنون میشم کمک کنید !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @irmmr

 

از تابع in_category میتونید استفاده کنید.

if(in_category('game'))
	
	echo "Game";

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @irmmr

 

از تابع in_category میتونید استفاده کنید.


if(in_category('game'))
	
	echo "Game";

 

با سلام ، خیلی ممنون

این تابع قابلیت قرار گیری در while loop پست وردپرس رو داره ؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، irmmr گفته است :

این تابع قابلیت قرار گیری در while loop پست وردپرس رو داره ؟

بله بهترین جا برای استفاده از این تابع همون حلقه while وردپرس هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ، در ضمن به عنوان آخرین پرسش مقدار دهی به این تابع به صورت اسم دسته بندی داده میشه یا ID دسته بندی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، irmmr گفته است :

مرسی ، در ضمن به عنوان آخرین پرسش مقدار دهی به این تابع به صورت اسم دسته بندی داده میشه یا ID دسته بندی ؟

آیدی (عددی)، نام (رشته)، نامک (رشته)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

آیدی (عددی)، نام (رشته)، نامک (رشته)

خیلی ممنون از لطفتون !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، irmmr گفته است :

خیلی ممنون از لطفتون !

خواهش میکنم.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط M.Mahdavi1385
      سلام. من چند روز پیش یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم. الان یک مشکل دارم. اینکه می خوام در صفحه اصلی یک قسمت بزارم که آخرین مطالب سایت را به صورت متحرک نشان بده. یعنی مثلا پس از 3 ثانیه آخرین مطالب عوض شوند و بره مطال بعدی. لطفا راهنمایی کنید
    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet function wpb_comment_post( $incoming_comment ) { $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", '&apos;', $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } function wpb_comment_display( $comment_to_display ) { $comment_to_display = str_replace( '&apos;', "'", $comment_to_display ); return $comment_to_display; } add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1); add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1); remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );  
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط mah_h_tab
      سلام. 
      من در سایتم وقتی که با گوشی وارد میشم، اندازه ی مطالب سایت، طرف چپ فضای خالی هست. و همه ی صفحات هم این مشکل رو دارن حتی صفحات پیش فرض ووکامرس. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
      آدرس سایت هم هست:
      chocoraz.ir
    • توسط nabardi
      سلام راهی وجود داره که ثب سفارش به صورت گروهی انجام بشه مثلا بتونی برای یک محصول برای 10 کاربر هم زمان ثبت سفارش انجام بدی ؟
    • توسط kamalwp
      سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
       
      یه مشکل خیلی عجیبی برای من پیش اومده اونم اینکه تصاویر کراپ یا بریده شده سایتم که ابعاد خیلی کوچکتری دارن از تصاویر اصلی حجمشون دوبرابر بیشتر میشه به همین دلیلم حجم صفحه اصلیم خیلی زیاد میشه
      یعنی مثلا تصویر اصلیم که ابعاد 700 در 400 داره حجمش تقریبا 40 کیلوبایت هست توی تصویر کوچکتر با ابعاد 400 در 200 میشه 80 کیلو بایت
       
      ممنون میشم اگر این مورد براتون پیش اومده راهنمایی کنید تا بتونم رفعش کنم