YOU 34 ارسال شده در آذر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 97 با سلام و خسته نباشید من تو تنظیمات وردپرس قسمت نظرات همه پست ها را بستم قسمت بازخورد هم بستم از افزونه اکسیمنت هم استفاده میکنم ولی هر وقت مراجعه میکنم کلی کامنت جفنگ دارم مثلا الان ۶۰۰ جفنگ چیکار کنم دیگه کامنت جفنگ نداشته باشم با تشکر از پاسخ و راهنمایی شما دوستان لینک به ارسال
YOU 34 ارسال شده در آذر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 97 از دوستان وردپرسی کسی نمیتونه کمک کنه؟ لینک به ارسال
Lahijan 32 ارسال شده در آذر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 97 مراحل اکتیویشن اکیسمت رو تا آخر انجام دادید؟ برای اکتیوشن اکیسمت باید API key تهیه کنید. لینک به ارسال
YOU 34 ارسال شده در دی 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 در در 12/21/2018 at 16:02، Lahijan گفته است : مراحل اکتیویشن اکیسمت رو تا آخر انجام دادید؟ برای اکتیوشن اکیسمت باید API key تهیه کنید. بله انجام دادم ولی با توجه به اینکه نظرات را کلا بستم باز هم کلی جفنگ دارم لینک به ارسال
YOU 34 ارسال شده در خرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 دوستان و اساتید اگه امکانش هست لطفا راهنمایی کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری