Borzou 2 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 سلام دوستان من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر. @Morteza @mehran-b چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟ تنظیمات yoast رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده. سایت First90day.ir تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده. مشکل از کجاست؟ 2 لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 در 2 ساعت قبل، Borzou گفته است : سلام دوستان من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر. @Morteza @mehran-b چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟ تنظیمات yoast رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده. سایت First90day.ir تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده. مشکل از کجاست؟ مشکل از قالبتون و یا تنظیمات Yoast می باشد 1 لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 الان دیدم شما قالبتون الان دو تا تگ <title> داره که اولی مال خود قالبه و دوم مال افزونه است یا اون رو حذف کنید و یا اینکه تنظمیات اون را از قالبتون تصحیح کنید 1 لینک به ارسال
Borzou 2 ارسال شده در آبان 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 در ۱ ساعت قبل، neda411 گفته است : الان دیدم شما قالبتون الان دو تا تگ <title> داره که اولی مال خود قالبه و دوم مال افزونه است یا اون رو حذف کنید و یا اینکه تنظمیات اون را از قالبتون تصحیح کنید بله درسته الان تصحیح کردم. معمولا چقدر طول میکشه تا بر روی همه نوشته ها اعمال بشه؟ ممنون از شما لینک به ارسال
Mohammad Bazli 107 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در در 10/28/2018 at 14:05، Borzou گفته است : بله درسته الان تصحیح کردم. معمولا چقدر طول میکشه تا بر روی همه نوشته ها اعمال بشه؟ ممنون از شما درود در نمایش نتیجه ها در جستجوی گوگل اگر 2 لینک تکراری داری به ضرر سئو سایتت هستش و قدرت داره تقسیم میشه بین لینک ها بنابراین از تگ کنونیکال استفاده کن لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری