Negar7 5 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 سلام ممنون میشم دوستان برنامه نویس کمک کنند من دارم یه قالب html می نویسم فایل های بوت استرپ و ... هم به کدم اضافه کردم اما سوال من اینجاست که چطور میتونم یه باکس در html تعریف کنم؟ یه باکس که کل فوتر رو پوشش بده و مربع سفید رنگ بندازه زیر فوتر متوجه منظورم شدید که انشاالله؟ لینک به ارسال
davoodjafari 34 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 سلام اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید؟ لینک به ارسال
Negar7 5 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 2 دقیقه قبل، davoodjafari گفته است : سلام اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید؟ ببینید من دارم روی فوتر کار میکنم، فوتر من هیچ بک گراندی نداره، این خیلی بده، سه تا ویجت براش تعریف کردم و کدنویسی کردم، یعنی فوترم سه بخش داره، حالا میخوام تمام این بخش ها برن توی یه باکس که بتونم اون باکس رو color سفید بدم، (یعنی یه کادر کلی برای فوتر) لینک به ارسال
davoodjafari 34 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 2 دقیقه قبل، Negar7 گفته است : ببینید من دارم روی فوتر کار میکنم، فوتر من هیچ بک گراندی نداره، این خیلی بده، سه تا ویجت براش تعریف کردم و کدنویسی کردم، یعنی فوترم سه بخش داره، حالا میخوام تمام این بخش ها برن توی یه باکس که بتونم اون باکس رو color سفید بدم، (یعنی یه کادر کلی برای فوتر) می تونید کدهای html فوتر رو بزارید؟ شما می تونید div تعریف به یک id یا class مثلا id=footer یا class=footer بعد سه تا ستون رو داخل این div بزارید و در اخر به id یا class فوتر رنگ بدید <div id="footer"> <div>first column</div> <div>second column</div> <div>third column</div> </div> <style> #footer { width: 100% background-color: #ffffff; } </style> 2 لینک به ارسال
Negar7 5 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 3 دقیقه قبل، davoodjafari گفته است : به id یا class ممنون فقط من همه جا class دادم ، آیدی در چه مواقعی استفاده میشه؟ لینک به ارسال
davoodjafari 34 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در هم اکنون، Negar7 گفته است : ممنون فقط من همه جا class دادم ، آیدی در چه مواقعی استفاده میشه؟ مشکلی نداره id تو هر صفحه باید یکبار باید استفاده بشه.... تو طراحی وب معمولا سکشن هایی که اصلی هستن و یکبار تو هر صفحه استفاده میشه از id استفاده میشه مثل footer , header,sidebar,slider ... 2 لینک به ارسال
Negar7 5 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 1 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است : <div class="row footer_box" > <div class="col-4"> ویجت اول </div> <div class="col-4"> ویجت دوم </div> <div class="col-4"> ویجت سوم </div> </div> سلام . الان می تونید به footer_box استایل بدید . دقت بفرمایید من بوت استرپ 4 استفاده کردم . وای مررسی فکر کنم همین درسته، فقط ، خط اول کد نوشتین div class = row اگر اشتباه نکنم بخش دوم که نوشتین footer_box یعنی استایل row ، درسته؟ لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 8 دقیقه قبل، Negar7 گفته است : وای مررسی فکر کنم همین درسته، فقط ، خط اول کد نوشتین div class = row اگر اشتباه نکنم بخش دوم که نوشتین footer_box یعنی استایل row ، درسته؟ row از کلاس های تعریف شده بوت استرپ اگه row نزارید سه باکس داخلی کنار هم قرار نمی گیرند تو بوت استرپ 4 و برای اینکه ی استایل اختصاصی بدید ی کلاس اضافه کردم تا بتونید استایل دلخواه بدید 3 لینک به ارسال
Negar7 5 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 1 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است : row از کلاس های تعریف شده بوت استرپ اگه row نزارید سه باکس داخلی کنار هم قرار نمی گیرند تو بوت استرپ 4 و برای اینکه ی استایل اختصاصی بدید ی کلاس اضافه کردم تا بتونید استایل دلخواه بدید بله کاملا متوجه شدم ، مرسی از زمانی که گذاشتید لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 2 دقیقه قبل، Negar7 گفته است : بله کاملا متوجه شدم ، مرسی از زمانی که گذاشتید خواهش می کنم . موفق باشید . لینک به ارسال
Negar7 5 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 5 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است : خواهش می کنم . موفق باشید . ببخشید من اینکارو هم کردم اما تغیری حاصل نشد کد html من <div class="row backfoot"> کد css من .row .backfoot{ background: #fff; width: 100%; height: 100px; } لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در 21 دقیقه قبل، Negar7 گفته است : ببخشید من اینکارو هم کردم اما تغیری حاصل نشد کد html من <div class="row backfoot"> کد css من .row.backfoot{ background: #fff; height: 100px; } به این صورت باید استایل بدید 1 لینک به ارسال
محمد عنبرستانی 31 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 خیلی سادس: https://www.w3schools.com/howto/howto_css_shapes.asp در ضمن به کمک تعریف border و box-shadow و... می تونی زیباش کنی. یکم سرچ کنی کلی نمونه هست تو نت با نگاه کردن به کد های دیگران می تونی خیلی زودتر طراحی رو یاد بگیری موفق باشی 1 لینک به ارسال
Negar7 5 ارسال شده در مهر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 در در 10/15/2018 at 19:42، Mirrajabi گفته است : در در 10/15/2018 at 20:10، macse گفته است : خیلی سادس: https://www.w3schools.com/howto/howto_css_shapes.asp در ضمن به کمک تعریف border و box-shadow و... می تونی زیباش کنی. یکم سرچ کنی کلی نمونه هست تو نت با نگاه کردن به کد های دیگران می تونی خیلی زودتر طراحی رو یاد بگیری موفق باشی ممنون از کمکتون دوستان فقط یه سوال من توی کدهام یه row تعریف میکنم بعد مثلا col-12 اینجوری یه کادر 12 ستونی بهم میده که محدوده مثلا اگه بخوام قسمت سفیدی زیر header و منو تمام عرض باشه (یعنی بی نهایت) ولی محتوا توی همون کادر col-12 قرار بگیره باید چه کار کنم؟ لینک به ارسال
محمد عنبرستانی 31 ارسال شده در مهر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 97 (ویرایش شده) بر اساس ترتیب اون div (یا nav) که استفاده کردید و اولویت داره رو بهش پس زمینه سفید بدید <div style="background-color:#fff; width: 100%;"> <div> . . . </div> </div> کدتون رو قرار می دادین راحت تر میشد توضیح داد. موفق باشید ویرایش شده مهر 97 توسط macse لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری